Störvägen 12
831 77 Östersund

En lokal låssmed i Östersund!

Låssmed Direkt Östersund Logga

Låssmed Östersund

Har du tappat bort dina nycklar i Östersund eller är du i behov av ett nytt låssystem för ditt boende?

Välkommen till Låssmed Direkt Östersund, din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetsbehov i hjärtat av Jämtland. Med vår djupa förankring i Östersunds lokala gemenskap och landskap, strävar vi efter att erbjuda snabb, professionell och tillförlitlig service för både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver hjälp med akut låsöppning, installation av nya låssystem, eller säkerhetsrådgivning, står vårt team av erfarna låssmeder redo att hjälpa dig. Vi kombinerar lokal kunskap med modern teknik för att säkerställa att ditt hem eller din arbetsplats är säker och skyddad. Låssmed Direkt Östersund är mer än bara en låssmedstjänst; vi är en del av din vardagssäkerhet i den vackra staden Östersund.

Östersunds bästa låssmed
Östersunds bästa låssmed

Våra låstjänster i Östersund

Låssmed bil Östersund

Låssmed för bil​

Låssmed privat Östersund

Låssmed för privat

Låssmed företag Östersund

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Östersund!

Som din dedikerade låssmed i Östersund är vi engagerade i att ge dig och dina nära trygghet. Genom att förena traditionellt låshantverk med senaste tekniken, strävar vi efter att skydda det som betyder mest för dig. Följ med oss på en upptäcktsfärd genom vårt breda spektrum av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Östersund låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Stolta över att ha tjänat Östersund och omgivningar i över 40 år som lokala låssmeder

Låssmed Direkt Östersund, en självständig låssmedsverksamhet som är lokalt ägd och driven i Östersund.

Brett kunnande och expertis inom alla aspekter av fordonslås, företagslås och privatbostadslås.

Vår resa började med en vision – att erbjuda Östersund mest tillförlitliga och effektiva låssmedstjänster. Under åren har vi utvecklat våra tjänster till att inkludera allt från högteknologiska säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vår stolthet ligger i att ha vuxit tillsammans med Östersund, med ständig uppmärksamhet på stadens unika behov.

Låssmed Östersund
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 248 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Östersund@LåssmedDirekt.nu​
Störvägen 12
831 77 Östersund

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är glada över att ha varit en del av Östersund och dess omgivningar i mer än fyra decennier!

Kontakt

020-89 92 41

Östersund@LåssmedDirekt.nu
Störvägen 12
831 77 Östersund

Vårt engagemang

Hos Låssmed Direkt i Östersund är vårt engagemang att erbjuda dig som kund högsta möjliga service.

Att välja en lokal låssmed i Östersund betyder inte bara snabb hjälp. Det betyder också att du får en partner som känner till de lokala säkerhetsutmaningarna och är djupt rotad i samhället. Vårt mål är att skapa långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en tjänsteleverantör.

Frågor och svar om låssmedstjänster i Östersund

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som grundades 1964.

Med vårt lokala team och närvaro i Östersund, säkerställer vi snabb assistans vid behov. Oväntade låsproblem kräver direkt insats. Som din lokala låssmed i Östersund har vi grundlig förståelse för områdets specifika låssystem, vilket möjliggör snabb och effektiv service, även vid akuta lägen.

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår hur stressande sådana situationer kan vara, speciellt om du har med dig shoppingpåsar, ett gråtande barn eller väntande husdjur. Våra låssmeder i Östersund är här för att erbjuda snabb och effektiv hjälp.

Låssmed i Östersund med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller funderar du på att uppgradera ditt låssystem?

Våra beredskapslåssmeder i Östersund står alltid redo att assistera dig med alla typer av låsrelaterade problem, från att öppna låsta dörrar till att genomföra systemförbättringar.

Vårt lokala team i Östersund garanterar snabb assistans när det behövs som mest. Akuta låsproblem kräver direkt insats. Som din lokala låssmed i Östersund känner vi väl till områdets unika låssystem, vilket gör oss både snabba och effektiva.

Din lokala låssmed i Östersund

Låssmed och jour dygnet runt

Är du utelåst eller har du förlorat dina nycklar?

Våra jourlåssmeder står redo dygnet runt för att hantera alla säkerhetsproblem. Vi finns här för att snabbt och pålitligt hjälpa dig när det är som mest akut.

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller funderar du på att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Östersund står alltid redo att assistera dig med alla typer av låsproblem, från dörröppningar till systemförbättringar.

Låssmed Östersund 24/7

Vi känner till Östersund

I Östersund är vi väl förtrogna med varje stadsdel, från Centrum till Odenslund, Frösön, Lillänge, Torvalla och andra. Vår lokalkunskap säkerställer att vi snabbt kan vara på plats var du än är i staden.

Byta lås

Vi erbjuder professionellt låsbyte för att garantera säkerheten i ditt hem eller företag. Våra erfarna låssmeder kan rådge och installera de senaste låsteknikerna som passar dina specifika behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på skonsamma nödöppningar, utan att skada dina lås eller dörrar. Vi agerar snabbt och effektivt i brådskande situationer.

Våra låssmedstjänster i Östersund

Rulla till toppen