Låssmed Direkt Kiruna

Lastvägen 18, 981 38, Kiruna

Välkommen till Låssmed Kiruna – din partner inom säkerhet. Vi är här för att hjälpa dig med allt från småreparationer till större installationer, och vi garanterar alltid högsta kvalitet och service. Låt oss ta hand om din säkerhet.

Låssmed Kiruna
Låssmed Kiruna

Låssmed Kiruna

På Låssmed Direkt Kiruna är vi redo att hjälpa dig dygnet runt. Vår prisvärda och pålitliga jourtjänst finns alltid till hands för att lösa dina låsproblem snabbt. Kontakta oss idag och skapa en tryggare framtid för ditt hem och företag!

Låssmed Kiruna

Våra tjänster

Vi erbjuder allt inom låsservice, jourtjänster och säkerhetstjänster i hela Sverige. Våra låssmeder är alltid utbildade, certifierade och proffsiga.

Nödöppning

Om du har låst dig ute eller tappat bort dina husnycklar kan vi erbjuda professionell öppning av din dörr, helt utan skador.

Utelåst

Behöver du snabb hjälp vid en utelåsning? Vi är snabbt på plats och kan även omkoda dina lås för att säkerställa ett tryggare hem eller kontor.

Billås

Har du råkat låsa in nycklarna eller tappat bort dem? Vi på Låssmed Direkt hjälper dig snabbt och smidigt att få tillgång till din bil igen.

Låsinstallation och byte

Vi på Låssmed Direkt installerar och byter ut alla typer av lås, från traditionella till moderna elektroniska system. Våra certifierade låssmeder säkerställer en trygg och smidig process med produkter av högsta kvalitet.

Reparation av lås

Har ditt lås gått sönder eller kärvar? Vi erbjuder snabb och pålitlig reparation av alla typer av lås och ser till att ditt hem eller företag är säkert igen på kort tid.

Nyckelkopiering

Behöver du en extra nyckel? Låssmed Direkt erbjuder snabb och exakt nyckelkopiering för både vanliga och säkerhetsnycklar, så att du alltid har en fungerande kopia när du behöver den.

Våra låssmeder har sedan 1962 varit Kirunaborna till tjänst med säkra och hållbara lösningar för lås och säkerhet. Vi hjälper både privatpersoner och företag med anpassade tjänster.

I över fyra decennier har vi med stolthet servat våra kunder med högkvalitativa lås- och säkerhetstjänster, alltid med fokus på pålitlighet och lokal expertis.

Låssmed Kiruna är en lokalt förankrad och oberoende låssmed som stolt erbjuder service till stadens invånare. Vi arbetar för att skapa trygghet och säkerhet i hela kommunen.

Låssmed Kiruna är en fristående låssmedsfirma som erbjuder omfattande säkerhetslösningar för både privatpersoner och företag. Vår expertis sträcker sig över hela säkerhetsområdet.

Vår verksamhet i Kiruna började med en enkel vision: att erbjuda pålitliga säkerhetstjänster. Idag erbjuder vi allt från grundläggande låsservice till avancerade säkerhetssystem, och vi är stolta över att växa tillsammans med stadens behov.

Kirunas bästa låssmed
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Professionella låssmeder

Alla våra låssmeder är utbildade, certifierade och har rätt licenser, så att du kan känna dig trygg som kund när du anlitar oss.

Låssmed Jour 24/7

Våra låssmeder på Låssmed Direkt Kiruna finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med allt från låsöppningar till akuta säkerhetsproblem.

Fast prissättning

Vi är alltid transparenta med våra priser och erbjuder gratis kostnadsförslag innan vi utför någon tjänst. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vår service.

Säkerhetsbesiktning

Vi erbjuder säkerhetsbesiktningar där vi inspekterar dina lås- och säkerhetssystem för att upptäcka eventuella brister eller förbättringsområden. Vi ser till att din säkerhet alltid är på topp.

Recensioner

Vad säger våra kunder om oss

Vi gör alltid vårt yttersta för att leverera service och säkerhetslösningar som våra kunder kan lita på. Men vi tror att våra nöjda kunder kan förklara det bäst. Här är några recensioner från dem som har använt våra tjänster. Vi är glada att ha kunnat bidra till deras säkerhet!

Snabb och professionell service!
Låssmed Direkt i Kiruna överträffade mina förväntningar. När vårt dörrlås gick sönder var de snabbt på plats och fixade det. Jag är väldigt nöjd med deras service och pris.

Anne Widerman

Siri Sandberg

Pålitlig hjälp i nöden
Jag kan verkligen rekommendera Låssmed Direkt i Kiruna. När vårt lås började krångla var de snabbt på plats och fixade problemet utan att det blev dyrt. Teknikern var både professionell och vänlig, och han förklarade vad som var fel med låset innan han bytte ut det. Jag är mycket nöjd med servicen och skulle definitivt anlita dem igen om det skulle behövas i framtiden.

Jonas Dahlgren

Rolf Sundqvist

Fantastisk kundservice och lösningsorienterade
Fick snabb hjälp från Låssmed Direkt i Kiruna när vårt lås gick sönder. Trevlig service och priset var riktigt bra. Rekommenderar dem varmt!

Janne Wigren

Fabian Sundberg

Låsjour tillgänglig 24/7

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Kiruna@låssmeddirekt.se
Lastvägen 18, 981 38, Kiruna

Förfrågan


    Kontakt

    020-89 92 41

    Kiruna@RörmokareDirekt.se
    Lastvägen 18, 981 38, Kiruna

    Vårt Åtagande

    På Låssmed Direkt Kiruna strävar vi alltid efter att ge dig den bästa servicen som kund

    Genom att välja en lokal låssmed i Kiruna får du snabb service och en samarbetspartner som förstår dina säkerhetsbehov på djupet. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer och ser oss själva som mer än bara en leverantör – vi vill vara din säkerhetspartner.

    Vanliga frågor gällande låssmed i Kiruna

    Leverantörer som vi använder

    Securitas Direct Låssmed
    Yale låssmed
    Assa Abloy Låssmed

    Vår Bakgrund

    Låssmed Direkt Kiruna har varit verksam sedan 1964 och är ett familjeägt företag. Vårt team i Kiruna erbjuder snabb och säker låsservice. Vid akuta låsproblem är det viktigt att få snabb hjälp, och vi har full förståelse för Kirunas specifika säkerhetskrav.

    Akuta låsproblem?
    Oavsett om du behöver omedelbar hjälp med ett lås eller vill förbättra säkerheten i ditt hem, så finns vårt team i Kiruna redo att hjälpa till. Vi hanterar allt från akuta reparationer till större säkerhetsuppgraderingar.

    Låssmed i Kiruna med jour 24/7

    Din lokala låssmed i Kiruna

    Med vårt lokala team i Kiruna ser vi till att vara på plats snabbt när du behöver hjälp med låsproblemen. Akuta låsproblem kan dyka upp när du minst anar det och kräver snabba insatser. Som din låssmed i Kiruna har vi god kännedom om säkerhetssystemen i staden, vilket gör oss både snabba och effektiva vid utryckningar, även på kort varsel.

    Behöver du hjälp med ett akut låsproblem eller funderar du på att uppgradera säkerheten? Våra låssmeder i Kiruna finns tillgängliga dygnet runt för att hantera alla dina låsproblem. Vi erbjuder snabb och tillförlitlig service när du behöver det mest.

    Låssmed Kiruna 24/7

    Vi känner till Kiruna

    Låssmed Direkt har varit en del av Kirunas näringsliv sedan 1964. Vi har en omfattande lokalkännedom om staden, från Tuolluvaara till Lombolo och stadens centrala delar, vilket gör att vi kan vara på plats snabbt när du behöver oss.

    Om du har problem med en låst dörr eller ditt låssystem, finns Låssmed Direkt i Kiruna tillgängliga dygnet runt för att ge dig snabb och effektiv service när du som mest behöver det.

    Låssmed med jour dygnet runt

    Våra låstjänster i Kiruna

    • Öppning av dörrar
    • Låsinstallation
    • Låsskydd och säkerhetssystem
    • Låsreparationer
    • Låskodning
    • Akut låsservice
    Rulla till toppen