Källebacksvägen 2
555 93 Jönköping

En lokal låssmed i Jönköping!

Låssmed Direkt Jönköping

Låssmed Jönköping

Har du låst dig ute i Jönköping eller behöver du uppgradera ditt säkerhetssystem hemma?

Som din lokala låssmed i Jönköping erbjuder vi snabb och professionell service för alla typer av låsarbeten. Vi är här för att ge dig sinnesro och säkerhet, oavsett om det gäller akuta situationer eller planerade installationer.

Bäst låssmed Jönköping
Bäst låssmed Jönköping

Våra låstjänster i Jönköping

Låssmed bil Jönköping

Låssmed för bil​

Låssmed privat Jönköping

Låssmed för privat

Låssmed företag Jönköping

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Jönköping!

Vi är ett familjeägt företag med över 20 års erfarenhet inom lås och säkerhet. Vårt engagemang för kvalitet och tillförlitlighet gör oss till en föredragen partner för både privatpersoner och företag i Jönköping. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på våra omfattande kunskaper och anpassar oss ständigt till de senaste säkerhetsteknikerna.

Om oss låssmed Jönköping
Säker låssmed sedan 1963​

Vi är stolta att i över 40 år erbjudit låssmedstjänster lokalt i Jönköping med omnejd

Låssmed Direkt Jönköping är en oberoende, lokalt ägd och driven låssmed i Jönköping.

Omfattande kunskap och expertis inom alla områden av fordonslås, kommersiella lås och lås i privatbostad.

Vårt team har omfattande kunskap om Jönköping och dess olika områden. Vi förstår de specifika utmaningarna och behoven i ditt område och erbjuder skräddarsydda lösningar för just dina låsbehov.

Låssmed Jönköping
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 248 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Jönköping@LåssmedDirekt.nu​
Källebacksvägen 2
555 93 Jönköping

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är mycket stolta över att ha betjänat Jönköping med omnejd i över 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Jönköping@LåssmedDirekt.nu
Källebacksvägen 2
555 93 Jönköping

Vårt Åtagande

Din säkerhet är vår högsta prioritet

Som din lokala låssmed i Jönköping lovar vi att alltid erbjuda tjänster av högsta kvalitet. Vår prioritet är din säkerhet och tillfredsställelse, och vi strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar.

Vanliga frågor gällande låssmed i Jönköping

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som startades 1964.

Vår resa började i hjärtat av Jönköping för över ett decennium sedan. Vi grundade vår låssmedsverksamhet med en enkel vision: att erbjuda Jönköpings invånare och företag säkerhet och trygghet genom pålitliga och högkvalitativa låstjänster. Genom åren har vi växt från en liten butik till att bli en av de mest respekterade och efterfrågade låssmederna i regionen.

Är du fast utanför ditt hem på en kylig Jönköpingsnatt?

Vår pålitliga låssmed i Jönköping erbjuder snabb och professionell service när som helst på dygnet. Behöver du akut hjälp med att öppna din dörr eller byta ut ditt lås, är vi bara ett samtal bort. Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt, året runt, med en responstid på endast 20 minuter i Jönköping. Vi hanterar inte bara akuta situationer utan erbjuder även ett brett utbud av säkerhetstjänster. Tveka inte att kontakta oss för alla dina lås- och säkerhetsbehov.

Låssmed i Jönköping med jour 24/7

Utelåst?

Har du blivit utelåst från din bostad nära Munksjön, eller din bil parkerad vid A6 Center?

Våra låssmeder i Jönköping hanterar dessa och många andra nödsituationer med skicklighet och snabbhet. Vi förstår att varje minut räknas, speciellt om du står utelåst med matkassar, små barn, eller husdjur som väntar.

I Jönköping, med dess unika stadsdelar och byggnadskaraktär, är det viktigt med en låssmed som känner till området. Vi är baserade lokalt och kan snabbt nå dig i alla delar av Jönköping, vare sig det är i Huskvarna, Torpa, eller Öster. Vår lokala närvaro garanterar inte bara snabb service, men också kunskap om lokala låssystem och byggnadsstrukturer.

Din lokala låssmed i Jönköping

Låssmed och jour dygnet runt

Låst ute mitt i natten?

Har du låst dig ute från din lägenhet mitt i natten? Våra experter är tillgängliga 24/7 för att lösa alla dina lås- och säkerhetsrelaterade problem i Jönköping. Vårt team av kvalificerade låssmeder står redo att ge dig trygghet och säkerhet när du behöver det som mest.

Är du orolig för att din nyckel är kvar inomhus, eller planerar du att modernisera ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Jönköping är beredda att assistera dig med alla typer av låsproblem, från enkel dörröppning till avancerade låssystemuppgraderingar.

Låssmed Jönköping 24/7

Vi känner till Jönköping

Vår lokalkännedom sträcker sig över alla stadsdelar i Jönköping, inklusive Huskvarna, Gränna, Bankeryd, och Tenhult.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbytesservice för förbättrad säkerhet. Våra experter kan rekommendera och installera högkvalitativa lås som uppfyller dina säkerhetskrav i Jönköping.

Våra låssmedstjänster

Rulla till toppen