Ångloksvägen 9
240 35 Lund

En lokal låssmed i Lund!

Låssmed Direkt Lund Logga

Låssmed Lund

Välkommen till Låssmed Direkt Lund – din pålitliga partner för alla låsrelaterade behov i hjärtat av Skåne. Med vår djupa förankring i Lunds historiska stadskärna och en passion för service, erbjuder vi professionella låssmedstjänster som är både snabba och tillförlitliga. Vare sig du bor nära Domkyrkan, strosar längs Klostergatan, eller är student på Lunds Universitet, är vårt team redo att ge dig den hjälp du behöver, när du behöver den.
Vi förstår vikten av säkerhet och bekvämlighet i ditt hem eller företag. Därför har vi dedikerade låssmeder i Lund som är experter på allt från traditionella lås till de senaste säkerhetssystemen. Vårt mål är att erbjuda snabb service utan att kompromissa med kvaliteten, oavsett om det gäller akut låsöppning, installation av nya lås, eller säkerhetsrådgivning.

Lunds bästa låssmed
Lunds bästa låssmed

Våra låstjänster i Lund

Låssmed bil Lund

Låssmed för bil​

Låssmed privat Lund

Låssmed för privat

Låssmed företag Lund

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Lund!

Som din förtrogna låssmed i Lund, är vårt mål att ge dig och dina nära trygghet. Vi kombinerar gammaldags skicklighet med modern teknik för att säkra det du värderar högst. Följ med oss på en resa genom vårt breda utbud av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Lund låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Vi har med stolthet levererat låssmedstjänster i Lund och närliggande områden i över 40 år.

Låssmed Direkt Lund är ett självständigt, lokalt ägt och drivet företag i Lund.

Vi har en bred kunskap och expertis inom alla områden av fordon, kommersiella byggnader och privata hemlås.

Vår resa började med en enkel vision – att leverera de mest pålitliga och effektiva låssmedstjänsterna i Lund. Genom åren har vi utvidgat våra tjänster till att omfatta allt från sofistikerade säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är glada över att ha växt i takt med Lund, med ständig uppmärksamhet på stadens unika behov.

Låssmed Lund
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 394 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Lund@LåssmedDirekt.nu​
Ångloksvägen 9
240 35 Lund

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är enormt stolta över vår över 40-åriga service i Lund med omnejd!

Kontakt

020-89 92 41

Lund@LåssmedDirekt.nu
Ångloksvägen 9
240 35 Lund

Vårt Engagemang

Hos Låssmed Direkt i Lund är vårt engagemang att erbjuda dig som kund den bästa servicen möjlig.

Att anlita en lokal låssmed i Lund innebär inte bara snabb service. Det betyder också att du får en partner som förstår de lokala säkerhetsutmaningarna och som är djupt rotad i samhället. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än en vanlig tjänsteleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Lund

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som grundades 1964.

Med vårt lokala team i Lund garanterar vi snabb hjälp när det behövs som mest. Akuta låssmedsbehov kan uppstå när som helst och kräver omedelbar åtgärd. Som din lokala låssmed i Lund har vi omfattande kännedom om området och dess särskilda låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva, även med kort varsel.

Behöver du assistans med inlåsta nycklar eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Behöver du hjälp med låsta nycklar, eller är det dags att uppdatera ditt låssystem? Våra beredskapslåssmeder i Lund står redo att hjälpa till med alla typer av låsproblem, från upplåsning till systemuppgraderingar.

Låssmed i Lund med jour 24/7

Låst Ute?

Behöver du hjälp med låsta nycklar, eller är det dags att uppdatera ditt låssystem?

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, fritidshus eller arbetsplats? Vi förstår att dessa situationer kan vara stressande, speciellt om du har handlat, har ett gråtande barn, eller ett väntande husdjur. Våra låssmeder i Lund finns här för att assistera dig snabbt och effektivt.

Med vårt lokala team och närvaro i Lund, garanterar vi snabb hjälp när du behöver det mest. Akuta låssmedsbehov uppstår ofta plötsligt och kräver omedelbar uppmärksamhet. Som din lokala låssmed i Lund har vi djup kännedom om området och dess unika låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva på plats, även med kort varsel.

Din lokala låssmed i Lund

Låssmed och jour dygnet runt

Är du utelåst eller har du förlorat dina nycklar?

Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsrelaterade problem. Vi finns här för att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du som mest behöver det.

Behöver du assistans med inlåsta nycklar eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Lund är alltid redo att hjälpa dig med alla slags låsproblem, från dörröppningar till systemuppgraderingar.

Låssmed Lund 24/7

Vi känner till Lund

I Lund känner vi till varje stadsdel, som Centrum, Norra Fäladen, Gunnesbo, Tuna, Vipeholm, och Linero. Vår lokalkännedom säkerställer att vi snabbt kan vara på plats oavsett var du befinner dig i staden.

Byta lås

Vi erbjuder professionellt låsbyte för att säkerställa att ditt hem eller företag är skyddat. Våra expertlåssmeder kan ge råd om och installera den senaste låstekniken som passar just dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att hjälpa till i akuta situationer.

Våra låssmedstjänster i Lund

Rulla till toppen