Söderslättsgatan 80
231 53, Trelleborg

En lokal låssmed i trelleborg!

Låssmed direkt Trelleborg vit

Låssmed Trelleborg

Har du förlorat dina nycklar i Trelleborg eller behöver du ett nytt säkerhetssystem i ditt hem?

Som din lokala låssmed i Trelleborg, erbjuder vi professionell, effektiv service för alla typer av låsarbeten. Från akuta situationer till planerade installationer, vi är här för att ge dig trygghet och säkerhet.

Trelleborgs bästa låssmed
Trelleborgs bästa låssmed

Våra låstjänster i trelleborg

Låssmed bil Trelleborg

Låssmed för bil​

Låssmed privat Trelleborg

Låssmed för privat

Låssmed företag Trelleborg

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Trelleborg!

Med över 20 års erfarenhet i branschen är vi stolta över att erbjuda professionell och pålitlig service inom lås och säkerhet. Som en av de ledande låssmederna i Trelleborg förstår vi vikten av säkerhet och snabb service för våra kunder.

Om oss låssmed Trelleborg
Säker låssmed sedan 1963​

Vi är stolta att i över 40 år erbjudit låssmedstjänster lokalt i Trelleborg med omnejd

Låssmed Direkt Trelleborg är en oberoende, lokalt ägd och driven låssmed i Trelleborg.

Omfattande kunskap och expertis inom alla områden av fordonslås, kommersiella lås och lås i privatbostad.

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som startades i början av 1960-talet. Genom åren har vi utvecklat vår expertis och anpassat oss till de senaste säkerhetsteknikerna. Vår dedikation till branschen och våra kunder har gjort oss till en betrodd partner för både privata hushåll och företag i Trelleborg.

Låssmed Trelleborg
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 248 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Trelleborg@LåssmedDirekt.nu​
Söderslättsgatan 80
231 53, Trelleborg

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är mycket stolta över att ha betjänat Trelleborg med omnejd i över 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Trelleborg@LåssmedDirekt.nu
Söderslättsgatan 80
231 53, Trelleborg

Vårt Åtagande

På Låssmed Direkt i Trelleborg är vårt åtagande att ge dig som kund den bästa möjliga servicen.

Vi förstår att varje lås- och säkerhetsbehov är unikt, och vi anpassar våra tjänster för att matcha dina specifika krav.

Vanliga frågor gällande låssmed i Trelleborg

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som startades 1964.

Genom åren har vi utvecklat vår expertis och anpassat oss till de senaste säkerhetsteknikerna. Vår dedikation till branschen och våra kunder har gjort oss till en betrodd partner för både privata hushåll och företag i Trelleborg.

Mitt i natten eller tidig morgon, om du har förlorat dina nycklar i Trelleborg, är vår jourtjänst alltid redo.

Vi erbjuder pålitlig och snabb service dygnet runt, varje dag i veckan. Vårt team är utrustat för att snabbt ta sig till dig, vanligtvis inom 20 minuter, för att lösa dina låsrelaterade problem. Vi hanterar allt från nödöppningar till installation av nya säkerhetssystem. Kontakta oss när som helst för trygg och säker låsservice i Trelleborg.

Låssmed i Trelleborg med jour 24/7

Utelåst?

Blev du utelåst från din lägenhet i Trelleborg, kanske medan du bar hem matkassar, eller har du låst in ditt husdjur?

Inga problem är för stora eller små för oss. Våra erfarna låssmeder finns här för att hjälpa dig snabbt och effektivt i alla dessa situationer, och se till att du snabbt och säkert kommer in igen.

Som Trelleborgs egna låssmedsexperter, med djup kunskap om staden och dess olika områden, kan vi snabbt vara på plats för att hjälpa dig. Vår lokala närvaro innebär att vi förstår de specifika behoven och utmaningarna i ditt område, och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för just dina låsbehov.

Din lokala låssmed i Trelleborg

Låssmed och jour dygnet runt

Låst ute mitt i natten?

Nycklarna borta? Vårt team av erfarna servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av låsproblem. Vi är här för att erbjuda snabb och professionell hjälp när du som mest behöver det.

Behöver du akut hjälp efter att ha lämnat nyckeln inne, eller funderar du på att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Trelleborg är alltid redo att assistera dig, från enkel dörröppning till fullständig låssystemrenovering.

Låssmed Trelleborg 24/7

Vi känner till Trelleborg

Trelleborgs stadsdelar inkluderar Västra Trelleborg, Östra Trelleborg, Smygehamn, Anderslöv, Skegrie, och många andra. Vi har lokal kunskap om varje område och kan snabbt nå dig oavsett var du befinner dig.

Byta lås

Behöver du byta ut gamla eller osäkra lås? Vi erbjuder professionell låsbyte för att höja säkerheten i ditt hem eller på din arbetsplats. Med moderna och säkra låslösningar ser vi till att ditt utrymme blir säkrare än någonsin.

Våra låssmedstjänster

Rulla till toppen