Östanvindsgatan 14
652 21 Karlstad

En lokal låssmed i Karlstad!

Låssmed Direkt Karlstad Logga

Låssmed Karlstad

Har du förlorat dina nycklar i Karlstad eller behöver du ett nytt säkerhetssystem för ditt hem eller företag?

Välkommen till din lokala låssmed i Karlstad, staden känd för sin vackra natur vid Klarälven och sin rika historia. Vi står redo att erbjuda snabba och professionella låssmedstjänster

Karlstads bästa låssmed
Karlstads bästa låssmed

Våra låstjänster i Karlstad

Låssmed bil Karlstad

Låssmed för bil​

Låssmed privat Karlstad

Låssmed för privat

Låssmed företag Karlstad

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Karlstad!

Som din lokala låssmed i Karlstad är vi här för att erbjuda dig och ditt företag sinnesro. Med en kombination av traditionellt hantverk och modern teknik erbjuder vi säkerhetstjänster som skyddar det du värderar mest. Vår erfarenhet och lokalkännedom i Karlstad gör oss till en pålitlig partner för alla dina lås- och säkerhetsbehov.

Om Oss Karlstad låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Vi är stolta att i över 40 år erbjudit låssmedstjänster lokalt i Karlstad med omnejd

Låssmed Direkt Karlstad är en oberoende, lokalt ägd och driven låssmed i Karlstad.

Djupgående expertkunskaper inom alla segment av fordonslås, affärslås och bostadslås. Vår berättelse tar sin början med en klar vision – att tillhandahålla Karlstads mest pålitliga och effektiva låssmedstjänster.

Under årens lopp har vi utökat våra tjänster till att omfatta allt från toppmoderna säkerhetssystem till specialanpassade lösningar för både privatpersoner och företag. Vi är hedrade över att ha utvecklats parallellt med Karlstad, med konstant fokus på stadens särskilda behov.

Låssmed Karlstad
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.6

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,6 av 5 baserat på 127 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Karlstad@LåssmedDirekt.nu​
Östanvindsgatan 14
652 21 Karlstad

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är oerhört stolta över att ha tillhandahållit våra tjänster i Karlstad med omnejd i mer än 36 år!

Kontakt

020-89 92 41

Karlstad@LåssmedDirekt.nu
Östanvindsgatan 14
652 21 Karlstad

Vårt Åtagande

Hos Låssmed Direkt i Karlstad är vårt engagemang att erbjuda dig som kund den högsta kvaliteten på service.

Att välja en lokal låssmed i Karlstad innebär inte endast att du får service med snabb respons. Det betyder också att du får en partner som känner till de lokala säkerhetsbehoven och som har en stark förankring i samhället. Vår ambition är att skapa bestående relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än en vanlig tjänsteleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Karlstad

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som startades 1964.

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som grundades 1964. Med vårt engagerade team och närvaro i Karlstad, kan vi försäkra snabb assistans när det behövs som mest. Nödsituationer som kräver en låssmed inträffar ofta oväntat och kräver omedelbar uppmärksamhet. Som din lokala låssmed i Karlstad har vi omfattande kunskap om området och dess specifika låssystem, vilket gör oss effektiva och snabba att rycka ut, även på mycket kort varsel.

Behöver du hjälp med att komma åt nycklar som är inlåsta eller är det dags för en uppgradering av ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Karlstad står alltid redo att assistera dig med alla typer av låsproblem, från att öppna dörrar till att uppgradera system.

Låssmed i Karlstad med jour 24/7

Utelåst?

Har du blivit utelåst från din lägenhet, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår att dessa situationer kan vara stressande, särskilt om du har med dig matkassar, ett gråtande barn eller ett väntande husdjur. Våra låssmeder i Karlstad är här för att snabbt och effektivt hjälpa dig.

Med vårt lokala team och närvaro i Karlstad, garanterar vi snabb hjälp när du behöver det mest. Akuta låssmedsbehov uppstår ofta plötsligt och kräver omedelbar uppmärksamhet. Som din lokala låssmed i Karlstad har vi djup kännedom om området och dess unika låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva på plats, även med kort varsel.

Din lokala låssmed i Karlstad

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute eller tappat bort dina nycklar?

Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsrelaterade problem. Vi är här för att erbjuda snabb och tillförlitlig hjälp när du som mest behöver det.

Behöver du hjälp med att komma åt nycklar som är inlåsta eller är det dags för en uppgradering av ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Karlstad är alltid redo att hjälpa dig med alla slags låsproblem, från dörröppningar till systemuppgraderingar.

Låssmed Karlstad 24/7

Vi känner till Karlstad

I Karlstad är vi väl förtrogna med varje stadsdel, inklusive Centrum, Norrstrand, Haga, Kronoparken, och Färjestad, bland andra. Vår lokala expertis garanterar att vi snabbt kan vara på plats, var du än befinner dig i staden.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbyte för att säkerställa att ditt hem eller företag är skyddat. Våra expertlåssmeder kan ge råd om och installera den senaste låstekniken som passar dina specifika behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att hjälpa till i akuta situationer.

Våra låssmedstjänster i Karlstad

Rulla till toppen