Karbingatan 32
254 67 Helsingborg

En lokal låssmed i Helsingborg!

Låssmed Direkt Helsingborg-Logga

Låssmed Helsingborg

Behöver du hjälp att hitta borttappade nycklar i Helsingborg, eller är det dags att uppgradera hemmets säkerhet?

Välkommen till Låssmed Direkt Helsingborg, din pålitliga partner för säkerhetslösningar och låssmedstjänster i hjärtat av Skåne. Med vår djupa förankring i Helsingborgs unika karaktär och kulturella landmärken, kombinerar vi lokal expertis med högsta kvalitetsstandard. Vårt team av erfarna låssmeder är dedikerade till att erbjuda snabb, professionell service, oavsett om det handlar om akut låsöppning, installation av nya låssystem eller säkerhetsrådgivning anpassad till Helsingborgs dynamiska stadsbild. Låssmed Direkt Helsingborg står för trygghet, skicklighet och lokal närvaro, alltid redo att hjälpa dig med dina låsbehov.

Helsingborgs bästa låssmed
Helsingborgs bästa låssmed

Våra låslösningar i Helsingborg

Låssmed bil Helsingborg

Låssmed för bil​

Låssmed privat Helsingborg

Låssmed för privat

Låssmed företag Helsingborg

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Helsingborg!

Som Helsingborgs egen låsexpert, strävar vi efter att ge dig och din familj trygghet. Vi kombinerar traditionellt låssmedsarbete med den senaste tekniken för att skydda det som är viktigt för dig. Utforska vårt breda utbud av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Helsingborg låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Vi har med stolthet levererat låssmedstjänster i Helsingborg och närområdet i över fyra årtionden

Låssmed Direkt Helsingborg – din självständiga, lokalt ägda låssmed.

Expertis inom fordonslås, kommersiella lås och hemlås.

Vår verksamhet började med en ambition – att erbjuda Helsingborg pålitliga och effektiva låssmedstjänster. Med tiden har vi utvidgat våra tjänster till att inkludera allt från avancerade säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är stolta över att ha vuxit med Helsingborg, med fokus på stadens särskilda behov.

Låssmed Helsingborg
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 435 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Helsingborg@LåssmedDirekt.nu​
Karbingatan 32
254 67 Helsingborg

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Över 40 års tjänstgöring i Helsingborg och området runtomkring!

Kontakt

020-89 92 41

Helsingborg@LåssmedDirekt.nu
Karbingatan 32
254 67 Helsingborg

Vårt Åtagande

På Låssmed Direkt i Helsingborg är vi engagerade i att ge våra kunder bästa möjliga service.

Att anlita en lokal låssmed i Helsingborg innebär snabb service och en partner som förstår lokala säkerhetsbehov och som är djupt rotad i gemenskapen. Vi siktar på att bygga varaktiga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en tjänsteleverantör.

Frågor och svar om låssmedstjänster i Helsingborg

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är ett familjedrivet företag grundat 1964.

Med vårt lokala team i Helsingborg garanterar vi snabb assistans vid akuta behov. Nödsituationer med lås kräver snabb respons, och som din lokala expert i Helsingborg har vi gedigen kunskap om områdets låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva.

Låst ute från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår att dessa situationer kan vara stressande, särskilt om du står med matkassar, ett gråtande barn eller ett husdjur. Våra låssmeder i Helsingborg finns här för att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Låssmed i Helsingborg med dygnet-runt-jour

Utelåst?

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller ska du uppgradera ditt låssystem?

Våra beredda låssmeder i Helsingborg står redo att hjälpa dig med alla sorters låsfrågor, från att öppna dörrar till att uppgradera system.

Med vårt lokala team i Helsingborg, garanterar vi snabb assistans när du behöver det som mest. Vi hanterar akuta låsproblem med omedelbar uppmärksamhet, tack vare vår djupa förståelse för områdets unika låssystem.

Din låssmedsexpert i Helsingborg

Låssmed och jour dygnet runt

Låst dig ute eller tappat bort dina nycklar?

Våra servicetekniker finns tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsutmaningar. Vi är här för att erbjuda dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver det mest.

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Helsingborg är alltid redo att hjälpa dig med alla slags låsproblem, från dörröppningar till systemuppgraderingar.

Låssmed Helsingborg 24/7

Vi känner till Helsingborg

I Helsingborg är vi bekanta med alla områden, som Centrum, Norr, Dalhem, Maria Park, Wilson Park och Slottshöjden. Vår kunskap om staden säkerställer att vi snabbt kan vara där du befinner dig.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbyte för att skydda ditt hem eller företag. Våra skickliga låssmeder ger råd och installerar den senaste låstekniken som passar dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar utan skador på lås eller dörrar. Vi agerar snabbt och effektivt för att hjälpa dig i akuta situationer.

Våra låssmedstjänster i Helsingborg

Rulla till toppen