Täktvägen 4
904 40 Umeå

En lokal låssmed i Umeå!

Låssmed Direkt Umeå Logga

Låssmed Umeå

Har du tappat bort dina nycklar i Umeå eller är det dags för ett nytt säkerhetssystem i din bostad?

Välkommen till Låssmed Direkt Umeå – din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetsbehov. Med många års erfarenhet och en djup förankring i Umeå, erbjuder vi en omfattande portfölj av tjänster som sträcker sig från akuta utryckningar till installation av avancerade säkerhetssystem. Vår lokalkännedom och engagemang för kvalitet gör oss till det självklara valet för både privatpersoner och företag i Umeå.

Umeås bästa låssmed
Umeås bästa låssmed

Våra låstjänster i Umeå

Låssmed bil Umeå

Låssmed för bil​

Låssmed privat Umeå

Låssmed för privat

Låssmed företag Umeå

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Umeå!

Som din dedikerade låssmed i Umeå är vi här för att erbjuda dig och din familj trygghet. Vi kombinerar traditionellt hantverk med den senaste teknologin för att skydda det som är viktigast för dig. Följ med oss på en resa genom vårt breda utbud av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Umeå låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Stolt över att ha levererat låssmedstjänster i Umeå och närliggande områden i över 40 år

Låssmed Direkt Umeå är en självständig, lokalt ägd och driven verksamhet.

Omfattande kunskap och expertis inom fordonslås, kommersiella lås och hemmalås.

Vår resa började med en vision – att tillhandahålla de mest pålitliga och effektiva låssmedstjänsterna i Umeå. Genom åren har vi utvidgat våra tjänster för att omfatta allt från högteknologiska säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är stolta över att ha vuxit tillsammans med Umeå, med ett stadigt fokus på stadens unika krav.

Låssmed Umeå
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 428 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Kontakt

Umeå@LåssmedDirekt.nu​
Täktvägen 4
904 40 Umeå

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är mycket stolta över att ha tjänat Umeå och området i över 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Umeå@LåssmedDirekt.nu
Täktvägen 4
904 40 Umeå

Vårt Åtagande

Hos Låssmed Direkt i Umeå är vårt åtagande att ge dig som kund den bästa möjliga servicen.

Att välja en lokal låssmed i Umeå innebär snabb service, men också en partner som förstår de lokala säkerhetsutmaningarna och som är djupt rotad i samhället. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en leverantör av tjänster.

Vanliga frågor gällande låssmed i Umeå

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som grundades 1964.

Med vårt lokala team och närvaro i Umeå, säkerställer vi snabb hjälp när du behöver det som mest. Akuta låssmedsbehov uppstår ofta oväntat och kräver omedelbar insats. Som din lokala låssmed i Umeå har vi en djup förståelse för området och dess unika låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva, även med kort varsel.

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår att dessa situationer kan vara stressande, speciellt om du har med dig matkassar, ett gråtande barn, eller ett väntande husdjur. Våra låssmeder i Umeå är redo att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Låssmed i Umeå med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller är det dags för en uppgradering av ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Umeå står alltid redo att assistera dig med alla typer av låsproblem, från att öppna dörrar till att uppgradera system.

Med vårt lokala team och närvaro i Umeå, garanterar vi snabb hjälp när du behöver det som mest. Akuta låssmedsbehov kan uppkomma plötsligt och kräver snabb insats. Som din lokala låssmed i Umeå har vi god kännedom om området och dess unika låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva på plats, även på kort varsel.

Din lokala låssmed i Umeå

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute eller tappat bort dina nycklar?

Våra tekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsrelaterade problem. Vi finns här för att ge dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller är det dags för en uppgradering av ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Umeå är alltid redo att assistera dig med alla slags låsproblem, från att öppna dörrar till att uppgradera system.

Låssmed Umeå 24/7

Vi känner till Umeå

I Umeå är vi väl förtrogna med varje stadsdel, inklusive Centrum, Ålidhem, Mariehem, Berghem, Ersboda och Teg, för att nämna några. Vår lokalkännedom garanterar att vi snabbt kan vara på plats oavsett var du befinner dig i staden.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbyte för att säkerställa att ditt hem eller företag är säkert. Våra expertlåssmeder kan ge råd om och installera den senaste låstekniken som passar just dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo atVårt team är specialiserat på nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att hjälpa till i akuta situationer.t hjälpa till i akuta situationer.

Våra låssmedstjänster i Umeå

Rulla till toppen