Östra Vagngatan 8
702 27 Örebro

En lokal låssmed i Örebro!

Låssmed Direkt Örebro Logga

Låssmed Örebro

Har du tappat bort dina nycklar i Örebro, eller är det dags att uppgradera ditt säkerhetssystem hemma?

Välkommen till Låssmed Direkt Örebro – din pålitliga partner när det gäller lås och säkerhet. Med vår djupa förankring i Örebros samhälle och en stark tradition av hantverksskicklighet, erbjuder vi en bred palett av låssmedstjänster anpassade för såväl privatpersoner som företag. Vår expertis sträcker sig från akuta utryckningar till installation av avancerade säkerhetssystem, allt utfört med största professionalism och omsorg. Hos oss står kundens trygghet och tillfredsställelse i centrum.

Örebros bästa låssmed
Örebros bästa låssmed

Våra låstjänster i Örebro

Låssmed bil Örebro

Låssmed för bil​

Låssmed privat Örebro

Låssmed för privat

Låssmed företag Örebro

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Örebro!

Som din dedikerade låssmed i Örebro, är vår ambition att ge dig och din familj en känsla av trygghet. Vi kombinerar gammaldags yrkesskicklighet med den senaste tekniken för att säkra det som är viktigt för dig. Följ med oss på en resa genom vårt breda utbud av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Örebro låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Med över 40 års erfarenhet har vi levererat låssmedstjänster i Örebro och dess omgivningar.

Låssmed Direkt Örebro, en självständig, lokalägd låssmedsverksamhet.

Vår expertis täcker allt från bil- och fordonlås till låssystem för företag och privata hem.

Vår resa började med en vision om att erbjuda pålitliga och effektiva låssmedstjänster i Örebro. Genom åren har vi utökat våra tjänster och erbjuder nu allt från toppmoderna säkerhetssystem till skräddarsydda lösningar för både hem och företag. Vi är stolta över vår tillväxt parallellt med Örebro, alltid med ett fokus på stadens unika behov.

Låssmed Örebro
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 341 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Örebro@LåssmedDirekt.nu​
Östra Vagngatan 8
702 27 Örebro

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Över 40 år av stolt service till Örebro med omnejd!

Kontakt

020-89 92 41

Örebro@LåssmedDirekt.nu
Östra Vagngatan 8
702 27 Örebro

Vårt Åtagande

På Låssmed Direkt i Örebro är vårt åtagande att alltid leverera bästa möjliga service till dig som kund.

Att välja oss som din lokala låssmed i Örebro innebär snabb service och en partner som förstår de lokala säkerhetsutmaningarna och är djupt rotad i samhället. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en tjänsteleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Örebro

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som grundades 1964.

Vårt lokala team i Örebro garanterar snabb hjälp när du behöver det som mest. Akuta låssmedsbehov kräver omedelbar uppmärksamhet, och som din lokala låssmed i Örebro har vi detaljerad kunskap om området och dess låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva.

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår att dessa situationer kan vara överväldigande, speciellt om du står med matkassar, ett barn som gråter eller ett väntande husdjur. Våra låssmeder i Örebro är här för att ge dig snabb och professionell hjälp.

Låssmed i Örebro med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Örebro står redo att hjälpa dig med alla typer av låsrelaterade problem, allt från att öppna dörrar till att uppgradera säkerhetssystem.

Vårt team i Örebro säkerställer att du får snabb hjälp när akuta låssmedsbehov uppstår. Som din lokala låssmed i Örebro har vi omfattande kunskap om både området och dess speciella låssystem.

Din lokala låssmed i Örebro

Låssmed och jour dygnet runt

Har du råkat låsa ute dig själv eller tappat bort dina nycklar?

Våra tekniker finns tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsrelaterade ärenden. Vi är här för att ge dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourhavande låssmeder i Örebro är alltid redo att assistera dig med alla slags låsproblem, från att öppna dörrar till att uppgradera säkerhetssystem.

Låssmed Örebro 24/7

Vi känner till Örebro

I Örebro känner vi till varje område, inklusive Centrum, Almby, Rynninge, Varberga, och Hjärsta, för att nämna några. Vår lokalkännedom garanterar att vi snabbt kan vara på plats oavsett var i staden du befinner dig.

Byta lås

Vi tillhandahåller professionell låsbyte för att säkerställa att ditt hem eller företag är tryggt. Våra erfarna låssmeder ger råd om och installerar den senaste låstekniken som passar just dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att hjälpa till i akuta situationer.

Våra låssmedstjänster i Örebro

Rulla till toppen