Hallsta Gårdsgata 28
721 38 Västerås

En lokal låssmed i Västerås!

Låssmed Direkt Västerås Logga

Låssmed Västerås

Har du tappat bort nycklarna i Västerås eller är det dags för ett uppdaterat säkerhetssystem hemma?

Välkommen till Låssmed Direkt Västerås – din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetsbehov. Belägen i hjärtat av Västerås, är vi ett företag som stoltserar med expertkunskap och mångårig erfarenhet inom låsbranschen. Vårt mål är att erbjuda snabb, effektiv och pålitlig service till alla våra kunder, oavsett om det gäller akuta låsöppningar, installation av nya låssystem eller säkerhetsrådgivning.

Hos Låssmed Direkt Västerås är vi dedikerade till att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar. Vi förstår att varje kunds behov är unikt och strävar efter att överträffa dina förväntningar med vår expertis och kundvänliga inställning. Kontakta oss idag för att uppleva skillnaden med en låssmed som verkligen bryr sig om din säkerhet och ditt välbefinnande.

Västerås bästa låssmed
Västerås bästa låssmed

Våra låstjänster i Västerås

Låssmed bil Västerås

Låssmed för bil​

Låssmed privat Västerås

Låssmed för privat

Låssmed företag Västerås

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Västerås!

Som din närmaste låssmed i Västerås står vi redo att erbjuda dig och din familj trygghet. Vi kombinerar klassiskt hantverk med den senaste tekniken för att skydda det som är värdefullt för dig. Följ med oss på en resa genom vårt breda utbud av lås- och säkerhetslösningar.

Om Oss Västerås låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

I över 40 år har vi stolt levererat låssmedstjänster i och omkring Västerås

Låssmed Direkt Västerås är ett självständigt, lokalt ägt och drivet företag i Västerås.

Vår breda expertis omfattar allt från fordonslås och företagslås till lås för privata hem.

Vår resa började med en vision om att tillhandahålla de mest tillförlitliga och effektiva låssmedstjänsterna i Västerås. Vi har utvecklat våra tjänster för att inkludera allt från högteknologiska säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är stolta över att ha vuxit tillsammans med Västerås och alltid anpassat oss till stadens unika krav.

Låssmed Västerås
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 154 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Västerås@LåssmedDirekt.nu​
Hallsta Gårdsgata 28
721 38 Västerås

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är hedrade över att ha tjänat Västerås och dess omgivningar i över 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Västerås@LåssmedDirekt.nu
Hallsta Gårdsgata 28
721 38 Västerås

Vårt Åtagande

Hos Låssmed Direkt i Västerås är vårt löfte att ge dig som kund bästa möjliga service.

Att anlita en lokal låssmed i Västerås innebär inte bara snabb service. Det betyder även att du får en partner som förstår de lokala säkerhetsbehoven och som är djupt rotad i gemenskapen. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en leverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Västerås

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är ett familjeägt företag som grundades 1964.

Med vårt dedikerade team i Västerås garanterar vi snabbt stöd när du behöver det som mest. Akuta låssituationer kräver omedelbar uppmärksamhet. Som din lokala expert i Västerås har vi ingående kunskap om områdets specifika låssystem, vilket gör oss effektiva och snabba på plats.

Har du låst dig ute från din lägenhet, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår hur stressande dessa situationer kan vara, särskilt om du har handlat mat, har ett barn som gråter, eller ett väntande husdjur. Våra låssmeder i Västerås står redo att snabbt och effektivt hjälpa dig.

Låssmed i Västerås med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller vill du uppgradera ditt låssystem?

Våra beredskapslåssmeder i Västerås står alltid redo att assistera dig med alla typer av låsproblem, från att öppna dörrar till att uppgradera system.

Vårt team i Västerås garanterar snabb assistans när du behöver det som mest. Akuta behov av låssmed kan uppstå plötsligt och kräver snabbt ingripande. Som din lokala expert i Västerås har vi detaljerad kunskap om området och dess unika låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva, även med kort varsel.

Din lokala låssmed i Västerås

Låssmed och jour dygnet runt

Låst dig ute eller förlorat dina nycklar?

Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsproblem. Vi finns här för att ge dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller vill du uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Västerås står alltid redo att hjälpa dig med alla sorters låsproblem, från dörröppning till systemuppgraderingar.

Låssmed Västerås 24/7

Vi känner till Västerås

I Västerås känner vi till varje stadsdel, inklusive Centrum, Bäckby, Gideonsberg, Vallby, Pettersberg och Hamre. Vår lokala expertis säkerställer att vi snabbt kan vara på plats oavsett var i staden du befinner dig.

Byta lås

Vi erbjuder professionella låsbyten för att garantera säkerheten i ditt hem eller företag. Våra erfarna låssmeder kan rådgöra och installera den senaste låsteknologin som passar just dina behov.

Nödöppning

Vårt team är experter på nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi agerar snabbt, effektivt och står alltid beredda att hjälpa till i brådskande situationer.

Våra låssmedstjänster i Västerås

Rulla till toppen