Kultehagsvägen 11
451 55 Uddevalla

En lokal låssmed i Uddevalla!

Låssmed Direkt Uddevalla Logga

Låssmed Uddevalla

Har dina nycklar kommit bort i Uddevalla, eller är det dags för ett nytt säkerhetssystem hemma?

Välkommen till Låssmed Direkt Uddevalla, din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetsbehov. Med vår djupa förankring i Uddevalla och dess omgivningar, är vi dedikerade till att erbjuda snabb, pålitlig och professionell service. Vår expertis sträcker sig från akuta låsöppningar till installation av avancerade säkerhetssystem. Hos oss är kundens trygghet och tillfredsställelse alltid i fokus. Låt oss vara din första kontakt för en säkrare vardag.

Uddevallas bästa låssmed
Uddevallas bästa låssmed

Våra låstjänster i Uddevalla

Låssmed bil Uddevalla

Låssmed för bil​

Låssmed privat Uddevalla

Låssmed för privat

Låssmed företag Uddevalla

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Uddevalla!

Som Uddevallas betrodda låssmed erbjuder vi dig och din familj trygghet och säkerhet. Vi kombinerar gammaldags skicklighet med modern teknik för att försvara det som betyder mest för dig. Följ med på en upptäcktsresa genom vårt breda spektrum av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Uddevalla låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Stolt över att ha varit Uddevallas lokala låssmed i mer än 40 år

Låssmed Expert Uddevalla är ett lokalt ägt och drivet företag, oberoende och dedikerat till Uddevalla.

Specialister inom bil-, företags- och hemlås med en bred kunskapsbas och expertis.

Vår resa började med en klar vision – att tillhandahålla Uddevallas mest pålitliga och effektiva låssmedslösningar. Under årens lopp har vi utvidgat vårt utbud för att inkludera allt från högteknologiska säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är hedrade över att ha vuxit tillsammans med Uddevalla, alltid med stadens specifika behov i åtanke.

Låssmed Uddevalla
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 65 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Kontakt

Uddevalla@LåssmedDirekt.nu​
Kultehagsvägen 11
451 55 Uddevalla

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Över 40 år av dedikerad service till Uddevalla och dess omgivningar!

Kontakt

020-89 92 41

Uddevalla@LåssmedDirekt.nu
Kultehagsvägen 11
451 55 Uddevalla

Vårt Åtagande

Hos Låssmed Expert i Uddevalla är vårt löfte att erbjuda dig den högsta nivån av service.

Att anlita en lokal låssmed i Uddevalla betyder inte bara snabb service, utan även en partner som förstår lokala säkerhetsutmaningar och som har starka rötter i samhället. Vi strävar efter att etablera långsiktiga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än en serviceleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Uddevalla

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Expert är ett familjeägt företag som grundades 1964.

Med vårt lokala team i Uddevalla säkerställer vi omgående hjälp när du som mest behöver det. Akuta låssmedsproblem kan uppstå plötsligt och kräver direkt uppmärksamhet. Vår lokala expertis i Uddevalla och kännedom om de specifika låssystemen gör oss snabba och effektiva, även på kort varsel.

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår hur stressande dessa situationer kan vara, särskilt om du har matkassar, ett gråtande barn, eller ett husdjur som väntar. Vårt team av låssmeder i Uddevalla är redo att hjälpa dig snabbt och skickligt.

Låssmed i Uddevalla med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller vill du uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Uddevalla står redo att assistera dig med alla typer av låsrelaterade problem, från att öppna dörrar till att förbättra säkerhetssystem.

Med vårt team på plats i Uddevalla, kan vi garantera snabb assistans vid akuta behov. Vi känner väl till området och dess unika låssystem, vilket gör oss effektiva och snabba även på kort varsel.

Din lokala låssmed i Uddevalla

Låssmed och jour dygnet runt

Är du utelåst eller har tappat bort nycklarna?

Våra tekniker finns tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsproblem. Vi är här för att ge dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller är det dags för en uppgradering av ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Uddevalla är alltid beredda att hjälpa till med alla sorters låsfrågor, från att öppna dörrar till att uppdatera säkerhetssystem.

Låssmed Uddevalla 24/7

Vi känner till Uddevalla

I Uddevalla känner vi till varje område, som Centrum, Bodele, Dalaberg, Kapelle-Tureborg och Gustafsberg. Vår lokala kännedom säkerställer att vi snabbt kan vara på plats var du än är i staden.

Byta lås

Vi tillhandahåller professionellt låsbyte för att garantera säkerheten i ditt hem eller företag. Våra skickliga låssmeder ger råd om och installerar den senaste låstekniken som passar dina specifika behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserade på att utföra nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att agera i nödsituationer.

Våra låssmedstjänster i Uddevalla

Rulla till toppen