Malmstensvägen 12
146 33 Stockholm

En lokal låssmed i Stockholm!

Låssmed Direkt Stockholm Logga

Låssmed Stockholm

Har du förlorat dina nycklar i Stockholm eller behöver du ett nytt säkerhetssystem i ditt hem?

Välkommen till Låssmed Direkt Stockholm, din pålitliga och professionella låssmed i hjärtat av Sveriges huvudstad. Med vår djupa förståelse för Stockholms unika karaktär och säkerhetsbehov, erbjuder vi en bred portfölj av lås- och säkerhetstjänster. Vår expertis sträcker sig från traditionella låssmedstjänster till moderna säkerhetslösningar, allt för att skydda ditt hem, din arbetsplats och dina värdesaker. Vi är dedikerade till att leverera snabb, pålitlig och kundorienterad service i alla Stockholms stadsdelar.

Stockholms bästa låssmed
Stockholms bästa låssmed

Våra låstjänster i Stockholm

Låssmed bil Stockholm

Låssmed för bil​

Låssmed privat Stockholm

Låssmed för privat

Låssmed företag Stockholm

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Stockholm!

Som din lokala låssmed i Stockholm är vi här för att ge dig och din familj sinnesro. Vi kombinerar traditionellt hantverk med modern teknologi för att skydda det du värderar högst. Upptäck vårt omfattande utbud av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Stockholm låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Vi har i över 40 år erbjudit låssmedstjänster i Stockholm med omnejd

Låssmed Direkt Stockholm är en oberoende, lokalt ägd och driven låssmedsfirma.

Vi besitter omfattande kunskap och expertis inom fordonslås, kommersiella lås och lås för privatbostäder.

Vår historia i Stockholm började med en vision – att erbjuda pålitliga och effektiva låssmedstjänster. Vi har expanderat våra tjänster till att omfatta allt från avancerade säkerhetssystem till skräddarsydda lösningar för hem och företag. Vår tillväxt har skett sida vid sida med Stockholm och dess unika behov.

Låssmed Stockholm
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 2376 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Stockholm@LåssmedDirekt.nu​
Malmstensvägen 12
146 33 Stockholm

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är mycket stolta över att ha betjänat Stockholm i över 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Stockholm@LåssmedDirekt.nu
Malmstensvägen 12
146 33 Stockholm

Vårt Åtagande

Hos Låssmed Direkt Stockholm är vårt åtagande att ge dig som kund bästa möjliga service.

Att välja en lokal låssmed i Stockholm innebär snabb service och en partner som förstår lokala säkerhetsutmaningar. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än en tjänsteleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Stockholm

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som startades 1964.

Med vårt lokala team i Stockholm, garanterar vi snabb hjälp när du behöver det. Vi hanterar akuta låssmedsbehov effektivt tack vare vår djupa kunskap om Stockholms unika låssystem.

Blev du utelåst? Vi förstår att dessa situationer kan vara stressande. Våra låssmeder i Stockholm hjälper dig snabbt och effektivt.

Behöver du akut hjälp med lås? Våra jourhavande låssmeder i Stockholm är redo att assistera dig med alla slags låsproblem.

Låssmed i Stockholm med jour 24/7

Utelåst?

Blev du utelåst från din lägenhet, bil, sommarstuga, eller arbetsplats?

Vi förstår att dessa situationer kan vara stressande, särskilt om du har matkassar, ett gråtande barn, eller ett husdjur som väntar. Våra låssmeder i Stockholm är här för att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Med vårt team i Stockholm, lovar vi snabb hjälp vid akuta behov. Vår lokalkännedom gör oss snabba och effektiva.

Din lokala låssmed i Stockholm

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute? Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för alla typer av säkerhetsrelaterade problem.

Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsrelaterade problem. Vi är här för att erbjuda snabb och tillförlitlig hjälp när du som mest behöver det.

Har du låst dig ute? Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för alla typer av säkerhetsrelaterade problem.

Våra jourhavande låssmeder i Stockholm är alltid redo att hjälpa dig med alla slags låsproblem, från dörröppningar till systemuppgraderingar.

Låssmed Stockholm 24/7

Vi känner till Stockholm

I Stockholm är vi väl förtrogna med varje stadsdel, inklusive Gamla Stan, Södermalm, Östermalm, Vasastan, Kungsholmen och Djurgården, för att nämna några. Vår lokalkännedom säkerställer att vi snabbt kan vara på plats oavsett var i staden du befinner dig.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbyte för att säkerställa att ditt hem eller företag är säkert. Våra expertlåssmeder kan ge råd om och installera den senaste låstekniken som passar just dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att hjälpa till i akuta situationer.

Våra låssmedstjänster i Stockholm

Rulla till toppen