Kompanivägen 12
852 38 Sundsvall

En lokal låssmed i Sundsvall!

Låssmed Direkt Sundsvall Logga

Låssmed Sundsvall

Har du tappat bort dina nycklar i Sundsvall, eller är det dags för ett nytt låssystem hemma?

Välkommen till Låssmed Direkt Sundsvall – din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetsbehov i hjärtat av Norrland. Med vår djupa förankring i Sundsvalls rika historia och kultur förstår vi unikt de specifika behoven hos våra lokala kunder. Vårt team av erfarna och certifierade låssmeder är redo att erbjuda snabba, professionella och prisvärda tjänster, oavsett om det gäller akut utryckning eller planerade säkerhetsuppgraderingar.

Sundsvalls bästa låssmed
Sundsvalls bästa låssmed

Våra låstjänster i Sundsvall

Låssmed bil Sundsvall

Låssmed för bil​

Låssmed privat Sundsvall

Låssmed för privat

Låssmed företag Sundsvall

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Sundsvall!

Som din lokala expert på lås i Sundsvall, är vår mission att ge dig och din familj trygghet. Vi kombinerar gammaldags skicklighet med senaste tekniken för att skydda det som är värdefullt för dig. Följ med oss på en upptäcktsresa genom våra mångsidiga lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Sundsvall låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

I över 40 år har vi med stolthet erbjudit våra låssmedstjänster till Sundsvall och närliggande områden.

Låssmed Direkt Sundsvall är ett lokalt ägd och drivet, oberoende låsföretag.

Vi har bred kunskap och expertis inom alla områden, från bil- och företagslås till privatbostäder.

Vår resa startade med en vision om att erbjuda Sundsvall toppklassiga låssmedstjänster. Med tiden har vi utvidgat vår verksamhet till att innefatta allt från högteknologiska säkerhetssystem till skräddarsydda lösningar för hem och företag. Vår tillväxt har gått hand i hand med Sundsvall, alltid med ett fokus på stadens specifika behov.

Låssmed Sundsvall
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 127 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Kontakt

Sundsvall@LåssmedDirekt.nu​
Kompanivägen 12
852 38 Sundsvall

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är stolta över att ha serverat Sundsvall och omgivningarna i över fyra decennier!

Kontakt

020-89 92 41

Sundsvall@LåssmedDirekt.nu
Kompanivägen 12
852 38 Sundsvall

Vårt Åtagande

På Låssmed Direkt i Sundsvall är vårt löfte att ge dig som kund bästa möjliga service.

Att välja oss som din lokala låssmed i Sundsvall innebär snabb service och en partner som förstår de lokala säkerhetsutmaningarna och som har en stark förankring i samhället. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en tjänsteleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Sundsvall

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är ett familjeägt företag, grundat 1964.

Vårt lokala team i Sundsvall garanterar att du snabbt får hjälp när det behövs. När akuta låssituationer uppstår, är vår lokalkännedom och expertis på Sundsvalls låssystem din fördel för snabb och effektiv service, även på kort varsel.

Är du utelåst från din bostad, bil, sommarstuga, eller kontor?

Vi förstår stressen i dessa situationer, vare sig du har fulla matkassar, ett gråtande barn eller ett väntande husdjur. Våra låssmeder i Sundsvall finns här för att snabbt och effektivt hjälpa dig.

Låssmed i Sundsvall med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar, eller ska ditt låssystem uppgraderas?

Våra jourlåssmeder i Sundsvall är alltid beredda att assistera dig med alla typer av låsproblem, från att öppna låsta dörrar till att uppgradera system.

Med vårt team i Sundsvall garanterar vi snabb hjälp när du som mest behöver det. Vår expertis och lokalkännedom om Sundsvall och dess låssystem innebär effektivitet och snabbhet vid varje utryckning.

Din lokala låssmed i Sundsvall

Låssmed och jour dygnet runt

Har du råkat låsa dig ute eller förlorat dina nycklar?

Våra tekniker finns tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsbekymmer. Vi är redo att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du mest behöver det.

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar, eller är det dags för en låsuppgradering?

Våra jourlåssmeder i Sundsvall står redo att assistera med alla låsrelaterade problem, från att öppna dörrar till att installera nya system.

Låssmed Sundsvall 24/7

Vi känner till Sundsvall

I Sundsvall känner vi väl till varje stadsdel, som Centrum, Skönsberg, Granlo, Selånger, och Kvissleby. Vår lokalkännedom garanterar snabb service överallt i staden.

Byta lås

Vi erbjuder professionellt låsbyte för att ditt hem eller företag ska vara säkert. Våra expertlåssmeder kan rådge och installera den senaste låstekniken anpassad efter dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på att öppna lås i nödsituationer utan att skada lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att agera vid akuta behov.

Våra låssmedstjänster i Sundsvall

Rulla till toppen