Kardanvägen 2
461 38 Trollhättan

En lokal låssmed i Trollhättan!

Låssmed Direkt Trollhättan Logga

Låssmed Trollhättan

Har du förlorat dina nycklar i Trollhättan eller behöver du ett nytt säkerhetssystem i ditt hem?

Låssmed Direkt Trollhättan är ett företag som specialiserar sig på låssmedstjänster i Trollhättan och dess närliggande områden. Med ett fokus på kvalitet och tillförlitlighet erbjuder företaget en rad tjänster som inkluderar installation av nya lås, reparation och underhåll av befintliga låssystem, samt akuttjänster för de som är låsta ute eller har förlorat sina nycklar. Låssmed Direkt Trollhättan strävar efter att erbjuda snabba och effektiva lösningar till sina kunder, oavsett om det gäller en enkel låsbyte eller mer komplexa säkerhetssystem. Med en erfaren och kunnig personal är företaget väl rustat för att möta alla typer av lås- och säkerhetsbehov hos både privatpersoner och företag.

Trollhättans bästa låssmed
Trollhättans bästa låssmed

Våra låstjänster i Trollhättan

Låssmed bil Trollhättan

Låssmed för bil​

Låssmed privat Trollhättan

Låssmed för privat

Låssmed företag Trollhättan

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Trollhättan!

Som din dedikerade låssmed i Trollhättan, är vårt mål att ge dig och din familj trygghet. Vi kombinerar gammaldags hantverksskicklighet med ny teknik för att skydda det du värderar högst. Utforska vårt breda utbud av lås- och säkerhetslösningar.

Om Oss Trollhättan låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

I över 40 år har vi med stolthet tillhandahållit lokal låssmedsservice i och runt Trollhättan

Som en självständig, lokalt baserad och driven låssmedsverksamhet, står Låssmed Direkt Trollhättan för expertis.

Vi besitter djupgående kunskap och expertis inom fordonslås, kommersiella lås och lås för privatbostäder.

Vår resa startade med en enkel idé – att leverera de mest tillförlitliga och effektiva låssmedstjänsterna i Trollhättan. Med tiden har vi breddat våra tjänster till att omfatta allt från högteknologiska säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är glada över att ha utvecklats tillsammans med Trollhättan och anpassat oss efter stadens särskilda behov.

Låssmed Trollhättan
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 223 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Kontakt

Trollhättan@LåssmedDirekt.nu​
Kardanvägen 2
461 38 Trollhättan

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Över 40 års erfarenhet av att tjäna Trollhättan och dess omgivningar!

Kontakt

020-89 92 41

Trollhättan@LåssmedDirekt.nu
Kardanvägen 2
461 38 Trollhättan

Vårt Åtagande

På Låssmed Direkt i Trollhättan är vårt löfte att erbjuda dig som kund den bästa servicen möjlig.

Att välja oss som din lokala låssmed innebär mer än bara snabb service. Det betyder att du får en partner som känner till de lokala säkerhetsutmaningarna och som är djupt rotad i gemenskapen. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder och vara mer än bara en leverantör av tjänster.

Vanliga frågor gällande låssmed i Trollhättan

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är ett familjeägt företag som grundades 1964.

Med vårt team baserat i Trollhättan, garanterar vi snabb respons när du som mest behöver det. Nödsituationer med lås uppstår ofta oväntat och kräver omedelbar lösning. Som din lokala låssmed har vi detaljerad kunskap om Trollhättan och dess unika låssystem, vilket gör oss effektiva och snabba att agera, även på kort varsel.

Behöver du hjälp med att få tillgång till inlåsta nycklar, eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra beredskapslåssmeder i Trollhättan står redo att bistå dig med alla typer av låsproblem, från att öppna dörrar till att uppgradera system.

Låssmed i Trollhättan med jour 24/7

Utelåst?

Låst ute från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår hur stressande dessa situationer kan vara, speciellt om du står med matkassar, ett gråtande barn, eller ett husdjur i väntan. Våra låssmeder i Trollhättan finns här för att ge dig snabb och effektiv hjälp.

Med vårt team på plats i Trollhättan, lovar vi snabb respons vid akuta låssmedsbehov. Nödsituationer kräver omedelbar uppmärksamhet. Med vår lokala expertis i Trollhättan och förståelse för områdets unika låssystem, är vi snabba och effektiva att rycka ut, även med kort varsel.

Din lokala låssmed i Trollhättan

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute eller förlorat dina nycklar?

Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsrelaterade problem. Vi är här för att erbjuda snabb och tillförlitlig hjälp när du som mest behöver det.

Har du råkat låsa dig ute eller tappat bort dina nycklar?

Våra servicetekniker finns tillgängliga dygnet runt för att ta hand om alla säkerhetsrelaterade utmaningar. Vi finns här för att erbjuda dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Låssmed Trollhättan 24/7

Vi känner till Trollhättan

På Låssmed Direkt är vi inte bara experter på lås och säkerhet – vi är också en del av Trollhättan. Vår djupa förståelse för denna livfulla stad och dess unika stadsdelar gör oss till det självklara valet för alla dina låsbehov.
Från de pittoreska bostadsområdena i Kronogården till den pulserande atmosfären i Centrum, vi har en förstahandsupplevelse av varje hörn av Trollhättan. Vårt team är regelbundet på fältet i områden som Sylte, Hjulkvarn och Skoftebyn, vilket ger oss en ovärderlig lokal insikt. Denna lokalkännedom möjliggör för oss att erbjuda snabba och effektiva lösningar skräddarsydda för Trollhättans invånare.
Oavsett om du bor nära de natursköna vyerna vid Ströms Slott eller i det växande bostadsområdet Klinten, vet vi exakt hur vi ska navigera i din del av staden för att ge dig den hjälp du behöver – när du behöver den.
Välj Låssmed Direkt, där lokal kännedom möter expertis. Kontakta oss idag för trygga, pålitliga och snabba låstjänster över hela Trollhättan.

Byta lås

Vi erbjuder professionellt låsbyte för att hålla ditt hem eller företag säkert. Våra expertlåssmeder ger råd om och installerar det senaste inom låsteknik för att passa dina specifika behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på skonsamma nödöppningar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att agera i akuta lägen.

Våra låssmedstjänster i Trollhättan

Rulla till toppen