Importgatan 10
422 46 Göteborg

En lokal låssmed i Göteborg!

Låssmed Direkt Göteborg Logga

Låssmed Göteborg

Har du tappat bort dina nycklar i Göteborg, eller söker du ett nytt säkerhetssystem för ditt boende?

Välkommen till Låssmed Direkt Göteborg – din pålitliga partner i lås- och säkerhetsfrågor. Vi är ett lokalt förankrat företag som specialiserar oss på låssmedstjänster av högsta kvalitet i hjärtat av Göteborg. Med vår djupa förståelse för Göteborgs unika karaktär och dess särskilda säkerhetsbehov, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just ditt hem eller företag.

Hos Låssmed Direkt Göteborg förstår vi vikten av snabb service och tillgänglighet. Därför är våra tjänster tillgängliga dygnet runt, året om, för att du aldrig ska behöva känna dig osäker. Låt oss vara din första kontakt för professionell låssmedshjälp i Göteborg!

Göteborgs bästa låssmed
Göteborgs bästa låssmed

Våra låstjänster i Göteborg

Låssmed bil Göteborg

Låssmed för bil​

Låssmed privat Göteborg

Låssmed för privat

Låssmed företag Göteborg

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Göteborg!

Som din närmaste låssmedsexpert i Göteborg är vårt mål att ge dig och din familj trygghet. Vi förenar klassiskt låssmedshantverk med moderna teknologier för att skydda det du värdesätter högst. Upptäck vårt breda spektrum av lås- och säkerhetslösningar.

Om Oss Göteborg låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

I över 40 år har vi stolt levererat låssmedstjänster i Göteborg och dess omgivningar

Låssmed Direkt Göteborg, ett självständigt, lokalt ägt och drivet företag i Göteborg.

Brett kunnande och expertis inom fordonslås, företagslås och hushållslås.

Vår resa började med en vision – att tillhandahålla de mest tillförlitliga och effektiva låssmedstjänsterna i Göteborg. Med tiden har vi utökat vårt utbud till allt från avancerade säkerhetssystem till anpassade lösningar för både privata och företagskunder. Vår tillväxt parallellt med Göteborgs stad har alltid varit med fokus på stadens särskilda behov.

Låssmed Göteborg
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 745 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Kontakt

Göteborg@LåssmedDirekt.nu​
Importgatan 10
422 46 Göteborg

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är otroligt stolta över att ha varit en del av Göteborgs community i mer än 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Göteborg@LåssmedDirekt.nu
Importgatan 10
422 46 Göteborg

Vårt löfte

På Låssmed Direkt i Göteborg är vi dedikerade till att erbjuda dig som kund förstklassig service.

Att anlita en lokal låssmed i Göteborg innebär mer än bara snabb service. Det betyder också att du får en partner som förstår de lokala säkerhetsutmaningarna och som är djupt rotad i samhället. Vår målsättning är att bygga långvariga relationer med våra kunder och vara mer än bara en leverantör av tjänster.

Vanliga frågor gällande låssmed i Göteborg

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är ett familjeägt företag som grundades 1964.

Vårt lokala team i Göteborg innebär att vi snabbt kan bistå dig när du behöver det som mest. Oväntade låssmedsbehov kan uppstå när som helst och kräver omedelbar åtgärd. Som din lokala låssmedsexpert i Göteborg känner vi väl till områdets specifika låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva, även med kort varsel.

Låst ute från din lägenhet, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår hur stressande dessa situationer kan vara, särskilt om du har med dig matkassar, ett gråtande barn eller ett husdjur. Våra låssmeder i Göteborg är redo att assistera dig snabbt och kompetent.

Låssmed i Göteborg med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med låsta nycklar, eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra beredda jourlåssmeder i Göteborg står redo att hjälpa dig med alla typer av låsproblem, från att öppna låsta dörrar till att installera nya system.

Med vårt lokala team i Göteborg garanterar vi omgående hjälp vid behov. Plötsliga låssmedssituationer kräver snabbt ingripande. Vår lokala förståelse för Göteborg och dess specifika låssystem gör oss snabba och effektiva, även med kort varsel.

Din lokala låssmed i Göteborg

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute eller tappat bort dina nycklar?

Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsproblem. Vi är här för att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med låsta nycklar, eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra beredda jourlåssmeder i Göteborg står redo att hjälpa dig med alla typer av låsproblem, från att öppna låsta dörrar till att installera nya system.

Låssmed Göteborg 24/7

Vi känner till Göteborg

I Göteborg känner vi till varje stadsdel väl, inklusive Haga, Majorna, Vasastaden, Linnéstaden, och Angered. Vår lokalkännedom garanterar snabb ankomst oavsett var i staden du befinner dig.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbytestjänst för att säkra ditt hem eller företag. Våra erfarna låssmeder kan rådge och installera den senaste låstekniken som passar just dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på skadefria nödöppningar av lås och dörrar. Vi är snabba, kompetenta och alltid redo att hjälpa till i brådskande situationer.

Våra låssmedstjänster i Göteborg

Rulla till toppen