Kallaxvägen 256
975 95 Luleå

En lokal låssmed i Luleå!

Låssmed Direkt Luleå Logga

Låssmed Luleå

Har du tappat bort dina nycklar i Luleå, eller är det dags att uppgradera ditt säkerhetssystem hemma?

Välkommen till Låssmed Direkt Luleå, din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetstjänster i hjärtat av Norrbotten. Med vår djupa förankring i Luleå och dess unika karaktär, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just ditt behov. Vår erfarenhet och lokalkännedom garanterar inte bara högkvalitativa tjänster, utan också en förståelse för Luleås specifika säkerhetsutmaningar.

Luleås bästa låssmed
Luleås bästa låssmed

Våra låstjänster i Luleå

Låssmed bil Luleå

Låssmed för bil​

Låssmed privat Luleå

Låssmed för privat

Låssmed företag Luleå

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Luleå!

Som Luleås förtroendeingivande låssmed, är vårt mål att erbjuda dig och din familj trygghet. Vi kombinerar gedigen hantverksskicklighet med den senaste tekniken för att säkerställa ditt skydd. Upptäck vårt breda utbud av lås- och säkerhetslösningar.

Om Oss Luleå låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Vi har stolt levererat låssmedstjänster i Luleå och dess omgivningar i över 40 år.

Låssmed Direkt Luleå – Din oberoende och lokalt drivna låssmedsexpert.

Omfattande kunskap och expertis inom alla områden av fordonslås, kommersiella lås och lås i privatbostad.

Vi besitter en omfattande expertis inom fordon, kommersiella fastigheter och privata hem. Vår resa började med en ambition: att vara Luleås mest tillförlitliga låssmed. Våra tjänster har utvidgats för att inkludera alltifrån avancerade säkerhetssystem till anpassade lösningar för hem och företag. Vi växer tillsammans med Luleå, med ett ständigt fokus på stadens specifika behov.

Låssmed Luleå
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.7

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,7 av 5 baserat på 176 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Luleå@LåssmedDirekt.nu​
Kallaxvägen 256
975 95 Luleå

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi har med stolthet tjänat Luleå och närliggande områden i mer än 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Luleå@LåssmedDirekt.nu
Kallaxvägen 256
975 95 Luleå

Vårt Åtagande

Låssmed Direkt i Luleå, är vårt löfte att alltid ge dig förstklassig service.

Att välja oss innebär mer än bara snabb service – det innebär en partner som förstår de lokala säkerhetsbehoven och som är djupt rotad i gemenskapen. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en leverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Luleå

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt, ett familjeägt företag etablerat 1964.

Vårt engagerade team i Luleå säkerställer att vi snabbt kan hjälpa dig vid akuta situationer. Låsproblem kan uppstå plötsligt och kräver omedelbar uppmärksamhet. Som din låssmed i Luleå känner vi till området och dess låssystem, vilket gör oss snabba och effektiva.

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Dessa situationer kan vara stressiga, och vi förstår det. Vårt team i Luleå finns här för att ge dig snabb och effektiv hjälp.

Låssmed i Luleå med jour 24/7

Låst ute?

Behöver du hjälp med låsta nycklar, eller vill du uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Luleå är redo att assistera dig med alla typer av låsproblem, från öppning av låsta dörrar till uppdatering av system.

Vårt lokala team i Luleå står redo att hjälpa dig omgående vid nödsituationer. Som din lokala låssmed har vi en fördjupad förståelse för området och dess låssystem, vilket möjliggör snabb och effektiv service även på kort varsel.

Din lokala låssmed i Luleå

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute eller förlorat nycklarna?

Våra tekniker finns tillgängliga dygnet runt för att hantera alla säkerhetsproblem. Vi finns här för att ge dig snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller är det dags att förnya ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Luleå står redo att bistå dig med alla typer av låsfrågor, från att öppna låsta dörrar till att uppgradera system.

Låssmed Luleå 24/7

Vi känner till Luleå

I Luleå är vi väl insatta i varje område, från Centrum till Örnäset, Hertsön, Porsön, Bergnäset och Gammelstad. Vår lokalkännedom säkerställer att vi kan vara snabbt på plats oavsett var i staden du befinner dig.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbytesservice för att garantera säkerheten i ditt hem eller företag. Våra experter kan ge råd och installera den nyaste tekniken som passar dina specifika behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på skonsamma nödöppningar av lås och dörrar. Vi agerar snabbt och effektivt för att assistera dig i akuta lägen.

Våra låssmedstjänster i Luleå

Rulla till toppen