Skolgången 18
802 57 Gävle

En lokal låssmed i Gävle!

Låssmed Direkt Gävle Logga

Låssmed Gävle

Har du tappat bort dina nycklar i Gävle, eller är det dags för ett nytt säkerhetssystem hemma?

Letar du efter en pålitlig och erfaren låssmed i Gävle? Låssmed Direkt Gävle är här för dig. Med en djup förståelse för Gävles unika behov och utmaningar när det gäller säkerhet, erbjuder vi ett brett utbud av låssmedstjänster som passar både privatpersoner och företag. Från akut hjälp när du är utelåst till installation av avancerade säkerhetssystem, är vårt team av certifierade låssmeder redo att bistå med professionell service och rådgivning.

Gävles bästa låssmed
Gävles bästa låssmed

Våra låstjänster i Gävle

Låssmed bil Gävle

Låssmed för bil​

Låssmed privat Gävle

Låssmed för privat

Låssmed företag Gävle

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Gävle!

Som din förtrogna låssmed i Gävle står vi redo att erbjuda dig och din familj trygghet. Vi kombinerar traditionellt hantverkskunnande med den senaste tekniken för att skydda det som är viktigast för dig. Följ med oss på en upptäcktsfärd genom vårt omfattande urval av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Gävle låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Vi har varit en stolt leverantör av låssmedstjänster i Gävle och dess närområden i mer än 40 år.

Låssmed Direkt Gävle är ett självständigt företag som drivs lokalt i Gävle.

Vi besitter bred kunskap och expertis inom fordonslås, företagslås och hushållslås.

Vår resa började med en vision att erbjuda Gävle mest tillförlitliga och effektiva låssmedstjänster. Genom åren har vi breddat vårt utbud för att omfatta allt från sofistikerade säkerhetssystem till skräddarsydda lösningar för både hem och företag. Vi är hedrade över att ha vuxit tillsammans med Gävle, med ett särskilt fokus på stadens unika behov.

Låssmed Gävle
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 221 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Gävle@LåssmedDirekt.nu​
Skolgången 18
802 57 Gävle

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är mycket stolta över att ha tjänat Gävle och dess omgivningar i över 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Gävle@LåssmedDirekt.nu
Skolgången 18
802 57 Gävle

Vårt Åtagande

På Låssmed Direkt i Gävle är vårt engagemang att alltid erbjuda dig som kund den bästa servicen.

Att anlita en lokal låssmed i Gävle betyder inte bara snabb service, utan också att du får en partner som känner till de lokala säkerhetsutmaningarna och som är djupt rotad i gemenskapen. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en tjänsteleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Gävle

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är ett familjeföretag grundat 1964.

Med vårt lokala team i Gävle säkerställer vi omedelbar assistans när du behöver det som mest. Akuta låsproblem uppstår oväntat och kräver snabbt ingripande. Som din lokala låssmed i Gävle har vi omfattande kunskap om lokala låssystem och kan därför agera snabbt och effektivt, även vid akuta behov.

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, sommarstuga eller arbetsplats?

Vi förstår att sådana situationer kan vara stressiga, särskilt när du har matkassar, små barn, eller husdjur med dig. Våra låssmeder i Gävle står redo att snabbt och skickligt hjälpa dig.

Låssmed i Gävle med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller vill du uppgradera ditt nuvarande låssystem?

Våra jourlåssmeder i Gävle är alltid redo att bistå dig med alla typer av låsrelaterade problem, från att öppna låsta dörrar till att uppgradera säkerhetssystem.

Vårt team i Gävle säkerställer att du snabbt får hjälp när du behöver det. Oväntade låsproblem kräver omedelbar uppmärksamhet. Som din lokala låssmed i Gävle har vi omfattande kunskap om området och dess specifika låssystem, vilket möjliggör snabb och effektiv service, även på kort varsel.

Din lokala låssmed i Gävle

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute eller tappat bort dina nycklar?

Våra servicetekniker är tillgängliga dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsproblem. Vi är här för att snabbt och tillförlitligt bistå dig när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med inlåsta nycklar eller vill du uppgradera ditt nuvarande låssystem?

Våra jourlåssmeder i Gävle står alltid redo att hjälpa dig med alla typer av låsproblem, från att öppna låsta dörrar till att uppgradera säkerhetssystem.

Låssmed Gävle 24/7

Vi känner till Gävle

I Gävle är vi väl bekanta med varje stadsdel, inklusive Centrum, Söder, Brynäs, Andersberg, och Strömsbro. Vår lokalkännedom garanterar att vi kan vara snabbt på plats oavsett var i staden du befinner dig.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbyte för att garantera säkerheten i ditt hem eller företag. Våra erfarna låssmeder kan rådge och installera den senaste låstekniken som passar dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar och kan öppna dina lås utan att skada dem. Vi är snabba, effektiva och alltid redo att hjälpa till vid akuta situationer.

Våra låssmedstjänster i Gävle

Rulla till toppen