Södra depågatan 6
754 54 Uppsala

En lokal låssmed i Uppsala!

Låssmed Direkt Uppsala Logga

Låssmed Uppsala

Har du tappat bort dina nycklar i Uppsala eller behöver du ett nytt säkerhetssystem för ditt hem?

Välkommen till Låssmed Direkt Uppsala – din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetsbehov! Med mångårig erfarenhet och en djup förankring i Uppsala, erbjuder vi professionella låssmedstjänster som kombinerar traditionellt hantverk med den senaste teknologin. Vår målsättning är att alltid leverera snabb, effektiv och pålitlig service till våra kunder, oavsett om det gäller akuta utryckningar eller planerade säkerhetsuppgraderingar. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi är experter på att skydda ditt hem, ditt företag och det du värderar mest.

Umeås bästa låssmed
Umeås bästa låssmed

Våra låstjänster i Uppsala

Låssmed bil Umeå

Låssmed för bil​

Låssmed privat Umeå

Låssmed för privat

Låssmed företag Umeå

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Uppsala!

Som din lokala låssmed i Uppsala, är vi här för att ge dig och din familj trygghet. Vi kombinerar traditionellt hantverk med senaste tekniken för att skydda det som är viktigast för dig. Följ med på en upptäcktsfärd genom vårt breda utbud av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Umeå låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

Vi har med stolthet erbjudit låssmedstjänster i Uppsala och omgivande områden i över 40 år

Låssmed Direkt Uppsala är en oberoende, lokalt ägd och driven låssmed i Uppsala.

Bred kunskap och expertis inom alla aspekter av fordonslås, kommersiella lås och hushållslås.

Vår resa började med en vision – att leverera de mest tillförlitliga och effektiva låssmedstjänsterna i Uppsala. Genom åren har vi utvidgat våra tjänster för att omfatta allt från sofistikerade säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är stolta över att ha växt parallellt med Uppsala, med ständig uppmärksamhet på stadens unika behov.

Låssmed Umeå
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 427 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Kontakt

Uppsala@LåssmedDirekt.nu​
Södra Depågatan 6
754 54 Uppsala

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Vi är extremt stolta över att ha betjänat Uppsala med omnejd i över 40 år!

Kontakt

020-89 92 41

Uppsala@LåssmedDirekt.nu
Södra Depågatan 6
754 54 Uppsala

Vårt Åtagande

På Låssmed Direkt i Uppsala är vårt åtagande att erbjuda dig som kund den bästa möjliga servicen.

Att välja en lokal låssmed i Uppsala betyder inte bara snabb service. Det innebär också att du får en partner som förstår de lokala säkerhetsutmaningarna och som är djupt rotad i samhället. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vara mer än bara en tjänsteleverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Uppsala

Leverantörer som vi använder

Vår Historia

Låssmed Direkt är ett familjeägt företag grundat 1964.

Med vårt lokala team i Uppsala garanterar vi snabbt stöd när du behöver det. Akuta situationer kräver snabbt ingripande. Vår lokala expertis om Uppsala och dess låssystem gör oss snabba och effektiva, även vid oväntade tillfällen.

Har du blivit utelåst från din bostad, bil, sommarstuga eller kontor?

Vi förstår stressen i sådana situationer, vare sig det handlar om inköpskassar, ett gråtande barn eller väntande husdjur. Våra låssmeder i Uppsala står redo att hjälpa dig snabbt och professionellt.

Låssmed i Uppsala med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller planerar du att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Uppsala står alltid beredda att assistera dig med alla sorters låsrelaterade problem, från att öppna dörrar till att uppdatera låssystem.

Med vårt lokala team i Uppsala säkerställer vi snabb hjälp när akuta låssmedsbehov uppstår. Vår förmåga att snabbt och effektivt agera i nödsituationer bygger på djup kunskap om områdets unika låssystem.

Din lokala låssmed i Uppsala

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst dig ute eller tappat bort dina nycklar?

Våra tekniker är tillgängliga när som helst för att hantera säkerhetsproblem. Vi erbjuder snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med låsta nycklar eller planerar du att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Uppsala är alltid redo att assistera med alla typer av låsproblem, från att öppna dörrar till att uppdatera låssystem.

Låssmed Uppsala 24/7

Vi känner till Uppsala

I Uppsala känner vi till varje stadsdel, inklusive Centrum, Fålhagen, Eriksberg, Svartbäcken, Luthagen och Gränby. Vår lokalkännedom säkerställer att vi kan vara på plats snabbt, oavsett var i staden du befinner dig.

Byta lås

Vi erbjuder professionell låsbyteservice för att garantera säkerheten i ditt hem eller företag. Våra experter kan rådgöra och installera det senaste inom låsteknologi, anpassat efter dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på att öppna lås i akutsituationer utan att skada dem. Vi är snabba, effektiva och alltid beredda att hjälpa till vid behov.

Våra låssmedstjänster i Uppsala

Rulla till toppen