Borrgatan 15
211 24 Malmö

En lokal låssmed i Malmö!

Låssmed Direkt Malmö Logga

Låssmed Malmö

Har du tappat bort dina nycklar i Malmö eller är det dags för ett nytt låssystem hemma?

Välkommen till Låssmed Direkt Malmö – din pålitliga partner för alla lås- och säkerhetsbehov i Malmö. Med en passion för att skydda ditt hem och företag, erbjuder vi professionell låssmedsservice av högsta kvalitet. Vår erfarna personal är specialiserad på allt från enkla låsbyten till avancerade säkerhetssystem, och är alltid redo att ge dig trygghet i ditt vardagsliv.
Låssmed Direkt Malmö är vi stolta över att erbjuda snabb, tillförlitlig och prisvärd service. Vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa dig när du behöver det som mest. Lita på oss för att säkra ditt hem och företag med expertis och omtanke. Kontakt oss idag för en tryggare morgondag!

Malmös bästa låssmed
Malmös bästa låssmed

Våra låstjänster i Malmö

Låssmed bil Malmö

Låssmed för bil​

Låssmed privat Malmö

Låssmed för privat

Låssmed företag Malmö

Låssmed för företag

Om oss

Välkommen till Låssmed Direkt i Malmö!

Som din lokala expert på lås i Malmö är vårt mål att ge dig och dina nära en känsla av säkerhet. Vi kombinerar gammaldags hantverksskicklighet med ny teknologi för att skydda det som är viktigast för dig. Följ med oss på en upptäcktsresa genom vårt breda utbud av lås- och säkerhetstjänster.

Om Oss Malmö låssmed
Säker låssmed sedan 1963​

I över 40 år har vi med stolthet tillhandahållit låssmedstjänster i Malmö och dess omgivningar.

Låssmed Direkt Malmö är en oberoende, lokalt ägd och driven låssmed i Malmö.

Som en självständig, lokalt driven och ägd låssmed i Malmö, erbjuder Låssmed Direkt Malmö omfattande expertis inom bil-, företags- och hemlås.

Vår resa började med en vision om att erbjuda Malmö mest tillförlitliga och effektiva låssmedstjänster. Med tiden har vi utvecklat våra tjänster till att omfatta allt från högteknologiska säkerhetssystem till anpassade lösningar för både hem och företag. Vi är glada över att ha vuxit tillsammans med Malmö och alltid anpassat oss efter stadens unika behov.

Låssmed Malmö
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Låsjour 24/7

Oavsett om du är utelåst eller innelåst, vår dygnet runt-tjänst garanterar att vi är på plats inom 20 minuter. Vi erbjuder snabb och effektiv hjälp med alla typer av låsproblem.

Professionell Låsöppning

Vi förstår vikten av att skydda ditt lås. Vår metod säkerställer att låset inte skadas under öppningsprocessen. Vi är redo att hjälpa dig när som helst, varje dag, året runt​.

Fast Prissättning

Vi är transparenta med våra priser och erbjuder kostnadsfria prisförslag före service. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med våra tjänster​.

Säkerhetsbesiktning

Vi genomför säkerhetsbesiktningar för att identifiera och åtgärda eventuella säkerhetsbrister i din bostad. Detta inkluderar granskning av alla ingångar, inklusive altandörrar och fönster.

4.8

Vår genomsnittliga kundbetyg är 4,8 av 5 baserat på 248 recensioner.

Vad säger våra kunder om oss

Låssmedsjour tillgänglig 24/7​

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Malmö@LåssmedDirekt.nu​
Borrgatan 15
211 24 Malmö

Maila oss

Låssmed Direkt i hela sverige

Låssmed Direkt finns lokalt över hela landet. Du kan hitta din lokala låssmed på följande orter med omnejd.
Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hudiksvall, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trelleborg, Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Uppsala, Vänersborg, Västerås, Växjö, Örebro, Östersund.

Med stolthet har vi tjänat Malmö och omnejd i över fyra decennier!

Kontakt

020-89 92 41

Malmö@LåssmedDirekt.nu
Borrgatan 15
211 24 Malmö

Vårt engagemang

På Låssmed Direkt i Malmö är vårt engagemang att alltid ge dig som kund bästa möjliga service.

Att välja en lokal låssmed i Malmö innebär snabb service och en partner som förstår lokala säkerhetsutmaningar och är djupt rotad i samhället. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder, vilket gör oss till mer än bara en leverantör.

Vanliga frågor gällande låssmed i Malmö

Leverantörer som vi använder

Vår Bakgrund

Låssmed Direkt är en familjeägd verksamhet som startades 1964.

Vårt lokala team i Malmö säkerställer att vi kan erbjuda snabb hjälp när du som mest behöver det. Oväntade låsproblem kräver direkt åtgärd. Som din lokala låssmedsexpert i Malmö har vi omfattande kunskap om lokala låssystem, vilket garanterar snabb och effektiv service.

Har du låst dig ute från din lägenhet, bil, sommarstuga eller kontor?

Vi förstår att sådana situationer kan vara stressiga, särskilt om du har handlat, har ett gråtande barn, eller ett husdjur som väntar. Våra låssmeder i Malmö är redo att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Låssmed i Malmö med jour 24/7

Utelåst?

Behöver du hjälp med låsta nycklar inuti eller vill du uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Malmö står alltid redo att assistera dig med alla typer av låsrelaterade utmaningar, från att öppna låsta dörrar till att uppgradera system.

Med vårt team baserat i Malmö kan vi garantera snabb assistans vid behov. Akuta låsproblem kräver direkt åtgärd. Som dina lokala låssmedsexperter i Malmö har vi omfattande kunskap om lokala låssystem, vilket garanterar snabb och effektiv service.

Din Låssmedsexpert i Malmö

Låssmed och jour dygnet runt

Har du låst ute dig själv eller förlorat dina nycklar?

Våra tekniker står till tjänst dygnet runt för att hantera alla typer av säkerhetsproblem. Vi är här för att erbjuda omedelbar och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Behöver du hjälp med låsta nycklar inuti eller är det dags att uppgradera ditt låssystem?

Våra jourlåssmeder i Malmö är alltid redo att hjälpa dig med alla typer av låsfrågor, från att öppna dörrar till att uppgradera system.

Låssmed Malmö 24/7

Vi känner till Malmö

Vi är bekanta med varje del av Malmö, inklusive Centrum, Västra Hamnen, Limhamn, Möllevången och Rosengård. Vår lokalkännedom säkerställer snabb service var du än befinner dig i staden.

Låsbyte

Vi erbjuder professionellt låsbyte för att ditt hem eller företag ska vara säkert. Våra skickliga låssmeder kan rådgöra och installera den senaste låstekniken som passar dina behov.

Nödöppning

Vårt team är specialiserat på nödöppningar och arbetar utan att skada dina lås eller dörrar. Vi agerar snabbt och effektivt för att hjälpa dig i brådskande fall.

Våra låssmedstjänster i Malmö

Rulla till toppen