Låssmed Direkt Enköping

Varggatan 2, 749 40, Enköping

Välkommen till Låssmed Enköping – din specialist inom lås och säkerhet. Vi ser till att ditt hem eller företag är säkert, oavsett om det handlar om mindre justeringar eller större installationer. Med vår höga servicegrad och fokus på kvalitet är vi ditt bästa val.

Låssmed Enköping
Låssmed Enköping

Låssmed Enköping

Låssmed Direkt Enköping ger dig snabb och pålitlig service till ett rimligt pris. Vår jourservice är tillgänglig dygnet runt för att hantera alla akuta problem. Kontakta oss idag för att skydda din bostad eller företag med vår expertis.

Låssmed Enköping

Våra tjänster

Vi erbjuder allt inom låsservice, jourtjänster och säkerhetstjänster i hela Sverige. Våra låssmeder är alltid utbildade, certifierade och proffsiga.

Nödöppning

Om du har låst dig ute eller tappat bort dina husnycklar kan vi erbjuda professionell öppning av din dörr, helt utan skador.

Utelåst

Behöver du snabb hjälp vid en utelåsning? Vi är snabbt på plats och kan även omkoda dina lås för att säkerställa ett tryggare hem eller kontor.

Billås

Har du råkat låsa in nycklarna eller tappat bort dem? Vi på Låssmed Direkt hjälper dig snabbt och smidigt att få tillgång till din bil igen.

Låsinstallation och byte

Vi på Låssmed Direkt installerar och byter ut alla typer av lås, från traditionella till moderna elektroniska system. Våra certifierade låssmeder säkerställer en trygg och smidig process med produkter av högsta kvalitet.

Reparation av lås

Har ditt lås gått sönder eller kärvar? Vi erbjuder snabb och pålitlig reparation av alla typer av lås och ser till att ditt hem eller företag är säkert igen på kort tid.

Nyckelkopiering

Behöver du en extra nyckel? Låssmed Direkt erbjuder snabb och exakt nyckelkopiering för både vanliga och säkerhetsnycklar, så att du alltid har en fungerande kopia när du behöver den.

Sedan 1962 har vi hjälpt Enköpingsborna att säkra sina hem och företag. Våra låssmeder erbjuder lösningar som är anpassade efter varje kunds unika behov.

I över fyra decennier har vi med stolthet servat våra kunder med högkvalitativa lås- och säkerhetstjänster, alltid med fokus på pålitlighet och lokal expertis.

Låssmed Enköping är en lokalt förankrad låssmedsfirma som med stolthet erbjuder pålitlig service till stadens invånare. Vi är din trygga partner när det kommer till säkerhet.

Låssmed Enköping är en fristående låssmedsfirma med en stark lokal förankring. Vi tillhandahåller expertis inom säkerhetslösningar för såväl företag som privatpersoner, alltid med högsta kvalitet i fokus.

Med en tydlig ambition att erbjuda de bästa låstjänsterna i Enköping, har vi vuxit och utvecklat våra tjänster genom åren. Vi täcker nu allt från enkla inspektioner till skräddarsydda säkerhetslösningar för hela området.

Enköpings bästa låssmed
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Professionella låssmeder

Alla våra låssmeder är utbildade, certifierade och har rätt licenser, så att du kan känna dig trygg som kund när du anlitar oss.

Låssmed Jour 24/7

Våra låssmeder på Låssmed Direkt Enköping finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med allt från låsöppningar till akuta säkerhetsproblem.

Fast prissättning

Vi är alltid transparenta med våra priser och erbjuder gratis kostnadsförslag innan vi utför någon tjänst. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vår service.

Säkerhetsbesiktning

Vi erbjuder säkerhetsbesiktningar där vi inspekterar dina lås- och säkerhetssystem för att upptäcka eventuella brister eller förbättringsområden. Vi ser till att din säkerhet alltid är på topp.

Recensioner

Vad säger våra kunder om oss

Vi fokuserar alltid på att erbjuda våra kunder den bästa servicen och de mest pålitliga lösningarna för deras säkerhetsbehov. Men vi låter våra nöjda kunder tala för sig själva. Här är några ord från personer som har valt oss. Vi är stolta över att ha fått deras förtroende!

Snabb och professionell service!
Jag är så nöjd med Låssmed Direkt i Enköping. När jag låste mig ute ur huset var de där snabbt och hjälpte mig in igen utan att skada något. Rekommenderas varmt!

Anne Widerman

Hedda Björkman

Pålitlig hjälp i nöden
Jag är mycket nöjd med Låssmed Direkt i Enköping. När vårt garage behövde ett nytt lås kom de snabbt och utförde arbetet på ett mycket professionellt sätt. Teknikern var trevlig och förklarade allt tydligt för mig innan han började. Han var också noga med att säkerställa att låset fungerade korrekt innan han lämnade platsen. Jag skulle definitivt anlita dem igen för framtida behov.

Jonas Dahlgren

Erik Falk

Fantastisk kundservice och lösningsorienterade
Låssmed Direkt i Enköping hjälpte mig att byta lås på kontoret. Snabbt, smidigt och prisvärt. Mycket bra service!

Janne Wigren

Nils Törnqvist

Låsjour tillgänglig 24/7

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Enköping@låssmeddirekt.se
Varggatan 2, 749 40, Enköping

Förfrågan


    Kontakt

    020-89 92 41

    Enköping@RörmokareDirekt.se
    Varggatan 2, 749 40, Enköping

    Vårt Åtagande

    På Låssmed Direkt Enköping strävar vi alltid efter att ge dig den bästa servicen som kund

    Att välja en lokal låssmed i Enköping ger dig snabb och pålitlig service från en expert som förstår de säkerhetsutmaningar som finns i staden. Vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och ser oss som din pålitliga partner, inte bara en vanlig tjänsteleverantör.

    Vanliga frågor gällande låssmed i Enköping

    Leverantörer som vi använder

    Securitas Direct Låssmed
    Yale låssmed
    Assa Abloy Låssmed

    Vår Bakgrund

    Låssmed Direkt Enköping är ett familjeföretag med lång erfarenhet, aktivt sedan 1964. Vårt team här i Enköping erbjuder snabb och tillförlitlig service när låsproblem uppstår. Vid akuta låsproblem är det viktigt att agera snabbt, och vi har en djup förståelse för de lokala säkerhetsbehoven i Enköping.

    Akuta låsproblem?
    Oavsett om du behöver en akut låsöppning eller om du vill förbättra ditt säkerhetssystem, är vårt team i Enköping alltid redo att hjälpa dig. Vi hanterar alla typer av låsproblem, från akuta reparationer till större säkerhetsuppgraderingar.

    Låssmed i Enköping med jour 24/7

    Din lokala låssmed i Enköping

    Med vårt erfarna team i Enköping garanterar vi att snabbt vara på plats när låsproblem uppstår. Oväntade låsproblem kan dyka upp utan förvarning och kräver snabba åtgärder. Som din låssmed i Enköping har vi god insikt i stadens säkerhetslösningar, vilket gör oss både snabba och effektiva vid utryckningar, även på kort varsel.

    Behöver du omedelbar hjälp med ett lås eller funderar du på att förbättra säkerheten i ditt hem? Våra låssmeder i Enköping är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med allt från akuta låsproblem till större säkerhetsförbättringar. Du kan lita på snabb och pålitlig service när du behöver det som mest.

    Låssmed Enköping 24/7

    Vi känner till Enköping

    Låssmed Direkt har hjälpt invånarna i Enköping sedan 1964. Med vår omfattande lokalkännedom, från centrala Enköping till närliggande områden som Vårfrukyrka och Lillsidan, kan vi snabbt vara på plats för att assistera dig.

    Oavsett om du har en låst dörr eller problem med ditt låssystem, finns Låssmed Direkt i Enköping där för dig, dygnet runt. Vi erbjuder snabb och tillförlitlig service när du behöver det.

    Låssmed med jour dygnet runt

    Våra låstjänster i Enköping

    • Öppning av dörrar
    • Låsinstallation
    • Låsskydd och säkerhetssystem
    • Låsreparationer
    • Låskodning
    • Akut låsservice
    Rulla till toppen