Låssmed Direkt Lerum

Smedvägen 27, 443 61, Stenkullen

Låssmed Lerum – experten på säkerhet för både bostäder och företag. Vi levererar lösningar som passar dina behov, oavsett om det handlar om små reparationer eller stora säkerhetssystem. Med vår fokus på kvalitet och service kan du känna dig trygg.

Låssmed Lerum
Låssmed Lerum

Låssmed Lerum

Låssmed Direkt Lerum är tillgängliga när du behöver oss. Vi erbjuder snabba och prisvärda tjänster, och vår jour är alltid redo att hjälpa till dygnet runt. Säkra ditt hem eller din arbetsplats med vår professionella hjälp – kontakta oss idag!

Låssmed Lerum

Våra tjänster

Vi erbjuder allt inom låsservice, jourtjänster och säkerhetstjänster i hela Sverige. Våra låssmeder är alltid utbildade, certifierade och proffsiga.

Nödöppning

Om du har låst dig ute eller tappat bort dina husnycklar kan vi erbjuda professionell öppning av din dörr, helt utan skador.

Utelåst

Behöver du snabb hjälp vid en utelåsning? Vi är snabbt på plats och kan även omkoda dina lås för att säkerställa ett tryggare hem eller kontor.

Billås

Har du råkat låsa in nycklarna eller tappat bort dem? Vi på Låssmed Direkt hjälper dig snabbt och smidigt att få tillgång till din bil igen.

Låsinstallation och byte

Vi på Låssmed Direkt installerar och byter ut alla typer av lås, från traditionella till moderna elektroniska system. Våra certifierade låssmeder säkerställer en trygg och smidig process med produkter av högsta kvalitet.

Reparation av lås

Har ditt lås gått sönder eller kärvar? Vi erbjuder snabb och pålitlig reparation av alla typer av lås och ser till att ditt hem eller företag är säkert igen på kort tid.

Nyckelkopiering

Behöver du en extra nyckel? Låssmed Direkt erbjuder snabb och exakt nyckelkopiering för både vanliga och säkerhetsnycklar, så att du alltid har en fungerande kopia när du behöver den.

Sedan 1962 har vi varit en pålitlig partner för Lerumsborna när det gäller säkerhet och lås. Vi erbjuder anpassade tjänster för att skydda både hem och företag.

I över fyra decennier har vi med stolthet servat våra kunder med högkvalitativa lås- och säkerhetstjänster, alltid med fokus på pålitlighet och lokal expertis.

Låssmed Lerum är en lokalt ägd och självständig firma som med stolthet servar kommunens invånare. Vi ser till att du alltid får den hjälp du behöver för en tryggare vardag.

Som en oberoende låssmed med lokal förankring i Lerum, erbjuder vi säkerhetslösningar anpassade efter både kommersiella och privata behov. Vår breda kunskap garanterar trygga lösningar för alla situationer.

Vi startade vår verksamhet i Lerum med målet att erbjuda de mest pålitliga lås- och säkerhetstjänsterna. Genom åren har vi utvecklats och erbjuder nu allt från låsinspektioner till skräddarsydda säkerhetslösningar för hela kommunen.

Lerums bästa låssmed
Varför välja oss

Helt licensierad, försäkrad och kunnig

Professionella låssmeder

Alla våra låssmeder är utbildade, certifierade och har rätt licenser, så att du kan känna dig trygg som kund när du anlitar oss.

Låssmed Jour 24/7

Våra låssmeder på Låssmed Direkt Lerum finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med allt från låsöppningar till akuta säkerhetsproblem.

Fast prissättning

Vi är alltid transparenta med våra priser och erbjuder gratis kostnadsförslag innan vi utför någon tjänst. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vår service.

Säkerhetsbesiktning

Vi erbjuder säkerhetsbesiktningar där vi inspekterar dina lås- och säkerhetssystem för att upptäcka eventuella brister eller förbättringsområden. Vi ser till att din säkerhet alltid är på topp.

Recensioner

Vad säger våra kunder om oss

Vi siktar alltid på att ge våra kunder förstklassig service och de mest pålitliga säkerhetslösningarna. Men låt våra nöjda kunder tala för oss! Här är några recensioner från personer som har anlitat oss. Vi är stolta över att kunna hjälpa dem att känna sig trygga och säkra.

Snabb och professionell service!
Jag fick fantastisk hjälp av Låssmed Direkt i Lerum när jag tappade bort mina husnycklar. De var på plats snabbt och löste problemet utan bekymmer. Helt klart värda fem stjärnor!

Anne Widerman

Saga Hellström

Pålitlig hjälp i nöden
Efter att ha låst mig ute en sen kväll kontaktade jag Låssmed Direkt i Lerum och de var snabbt på plats för att hjälpa mig. Teknikern var mycket trevlig och lugnade mig direkt, vilket var skönt när man står där och känner sig stressad. Han arbetade effektivt och professionellt, och innan jag visste ordet av var jag tillbaka inne i mitt hus igen. Priset var också rimligt med tanke på det sena klockslaget. Jag rekommenderar verkligen deras tjänster.

Jonas Dahlgren

Edvin Forsman

Fantastisk kundservice och lösningsorienterade
Jag låste mig ute från bilen och Låssmed Direkt i Lerum kom snabbt till undsättning. Bra service och till ett rimligt pris. Tack!

Janne Wigren

Arvid Strömberg

Låsjour tillgänglig 24/7

Ring oss 020-89 92 41

Kontakt

Lerum@låssmeddirekt.se
Smedvägen 27, 443 61, Stenkullen

Förfrågan


    Kontakt

    020-89 92 41

    Lerum@RörmokareDirekt.se
    Smedvägen 27, 443 61, Stenkullen

    Vårt Åtagande

    På Låssmed Direkt Lerum strävar vi alltid efter att ge dig den bästa servicen som kund

    Genom att välja en lokal låssmed i Lerum får du snabb hjälp från en expert som förstår stadens säkerhetsutmaningar. Vi strävar efter att bygga långvariga relationer och ser oss som din pålitliga säkerhetspartner, inte bara en leverantör.

    Vanliga frågor gällande låssmed i Lerum

    Leverantörer som vi använder

    Securitas Direct Låssmed
    Yale låssmed
    Assa Abloy Låssmed

    Vår Bakgrund

    Låssmed Direkt Lerum är ett familjeägt företag med rötterna ända tillbaka till 1964. Med vårt erfarna team i Lerum erbjuder vi snabb och tillförlitlig låsservice. Vid akuta låsproblem är det viktigt att du får hjälp så snart som möjligt. Vi förstår Lerums specifika säkerhetsutmaningar och är alltid redo att rycka in med kort varsel.

    Akuta låsproblem?
    Behöver du en akut låsöppning eller vill du stärka säkerheten i ditt hem? Vår jour i Lerum är alltid beredd att ta sig an dina behov, vare sig det gäller akuta insatser eller större säkerhetsuppgraderingar.

    Låssmed i Lerum med jour 24/7

    Din lokala låssmed i Lerum

    Med vårt lokala team i Lerum är vi snabbt på plats när du behöver det som mest. Akuta låsproblem kan inträffa när du minst anar det och kräver omedelbara insatser. Som din låssmed i Lerum har vi stor kännedom om stadens säkerhetssystem, vilket gör oss både snabba och effektiva i alla situationer, även med kort varsel.

    Behöver du omedelbar hjälp med ett lås eller funderar du på att uppgradera säkerheten? Våra låssmeder i Lerum står redo dygnet runt för att hantera alla låsrelaterade utmaningar. Du kan räkna med snabb och tillförlitlig service när det verkligen gäller.

    Låssmed Lerum 24/7

    Vi känner till Lerum

    Sedan 1964 har Låssmed Direkt varit en pålitlig aktör i Lerum. Vi är välbekanta med stadens olika delar, från Gråbo till Stenkullen och hela centrum. Vår snabba respons bygger på vår gedigna lokalkännedom.

    Har du låst dig ute eller har ditt låssystem börjat krångla? Låssmed Direkt i Lerum finns där för dig, dygnet runt, för att ge snabb och effektiv hjälp när behovet är som störst.

    Låssmed med jour dygnet runt

    Våra låstjänster i Lerum

    • Öppning av dörrar
    • Låsinstallation
    • Låsskydd och säkerhetssystem
    • Låsreparationer
    • Låskodning
    • Akut låsservice
    Rulla till toppen